Google Pixel özelliği Android One’a geliyor!

Google Pixel özelliği Android One’a geliyor!

Google tarafından, Android Pie güncellemesi ise ile sunulan Dijital Wellbeing Android One destekli cihazlar için kullanıma sunulacağı müjdelendi.

Google I/O etkinliği ile tanıtılan Dijital Wellbeing uygulaması, etkinliğe damgasını vurmayı başarmıştı. Dijital Wellbeing sayesinde kullanıcıların akıllı telefonlarına daha az zaman ayırmasını hedefleyen Google, yeni özelliği ile oldukça çok konuşuldu.

Android Pie güncellemesi ile ilk olarak Google Pixel cihazlara sunulan bu özellik, belirlediğiniz günlük kota içerisinde uygulamaları kullanmanıza olanak sağlıyor. Eğer belirlediğiniz günlük kotanın dışına çıktığınız da ise uygulama otomatik olarak kapatılıyor.

Özellikle telefonun başında saatlerce zaman geçiren kullanıcıların bu alışkanlıklarına bir son vermesi amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda kullanıma sunulan uygulama, kullanıcıların sağlığı açısından da oldukça büyük önem taşıyor.

Wellbeing uygulamasının kullanıcı kitlesini daha da genişletmek isteyen Google, Pixel cihazların haricinde Android One destekli diğer akıllı telefonlarında bu uygulamayı kullanabileceklerini müjdeledi.

Geçtiğimiz günlerde Android Pie güncellemesini alan Nokia 7 Plus ve  Nokia 6.1 Plus kullanıcıları, ise bu uygulamayı Google Play Store üzerinden indirebileceği de şirket yetkilileri tarafından açıklandı.Fakat şunu belirtmemiz gerekiyor ki, bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız cihazınızın Android One desteğine ve Android Pie güncellemesine sahip olması gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.