Google Pixel telefonları için büyük sürpriz!

Google Pixel telefonları için büyük sürpriz!

Florence kasırgasıyla zor günler geçiren Amerika’da UBreakiFix & Google işbirliğiyle Google Pixel telefonları için ücretsiz tamir desteği verilme kararı alındı.

Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ya daPixel 2 XL modellerinden herhangi birine sahip olan kullanıcılar tamir desteğinden faydalanabilecek. Virginia, Kuzey ve Güney Carolina sahil şeridinde ikamet eden Pixel sahipleri cihazlarının kasırga nedeniyle hasar görmesi durumunda en yakın UBreakiFix merkezinden yardım talep etme hakkına sahip.
Su temasından kaynaklanan cihaz hasarları yanında düşmeye bağlı ekran hasarları da verilecek ücretsiz hizmette kapsam dahilinde olacak.

Google Pixel telefonları 19 Ekim’e kadar tamir edilebilecek

Bugünden itibaren 19 Ekim’e kadar sürecek olan servis desteğinden yararlanmak isteyenlere sınırlı yedek parçalar nedeniyle acele etmeleri tavsiye ediliyor.

Yapılan açıklamada “Kalplerimiz; Amerika halkının maruz kaldığı bu felaket sonucunda ailesi, arkadaşları ve diğerleriyle iletişim hâlinde kalmak isteyen herkesle birlikte.” denildi.

Geçen seneki Harvey kasırgasında ise Google çalışanları ve şirketin kendisi 750.000 dolarlık yardım yapmıştı. Bu yardımın yanında felaket bölgelerine teknik olarak destek sağlamayı da ihmal etmemişti.

Fırtınadan zarar görmüş Google Pixel telefonları için herhangi bir randevuya gerek duymaksızın uBreakiFix servislerine hemen müracaat edilebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.