Google Play nakit ödeme dönemi başlıyor... 

Google Play nakit ödeme dönemi başlıyor... 

Google birkaç yıl önce, gelişmekte olan pazarlar için uygulama içi satın almaları daha kolay hale getirmek adına operatör faturalandırması uygulamasını başlattı.

Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Google Play Store üzerinden yaptıkları ödemeleri, telefon faturalarına yansıtabiliyor. Teknoloji devi şimdi bu uygulamayı daha da genişletiyor. Google Play nakit ödeme dönemi başlıyor.

Google yeni uygulamasıyla birlikte “Bekleyen işlemler” seçeneğini aktif hale getiriyor. Play Store yöneticisi Aurash Mahbod tarafından duyurulan uygulamaya ile artık Google Play nakit ödeme sistemi de kullanılacak.

Google Play nakit ödeme sistemi için ilk olarak Japonya ve Meksika belirlendi. Şimdilik bu ülkelerdeki kullanıcıların yararlanacağı sistem, kullanıcıların ücretli uygulamaları nakit olarak satın almasına izin verecek. Google, yeni sistemi yakından takip edecek. Başarılı olması durumunda diğer gelişmekte olan pazarlara da sunulacak.

Mağazaya giderek yapılabilecek ödeme sisteminde, işlem hesaba 10 dakika içinde geçiyor. Ancak, sistemde herhangi bir iade seçeceği bulunmuyor. Nakit ödeme işlemleri kredi kartı ve faturalı hat kullanımının az olduğu ülkeler için oldukça faydalı olacak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.