Google Slaytlar yeni özelliği ile çok konuşulacak!

Google Slaytlar yeni özelliği ile çok konuşulacak!

Sunumlarınızı hızlı ve ücretsiz şekilde çevrimiçi olarak yapmanızı sağlayan Google Slaytlar, bugün yeni bir güncelleme aldı. Sunumlarınızı akıcılaştıracak olan yeni özellik, çok ses getirecek.

Google’ın ücretsiz ve sunduğu ofis servisleri arasında bulunan, sunum yapmanızı sağlayan Google Slaytlar sunumlarınıza farklı bir hava katacak. Normalde sunumlarınızda, konuşmalarınızın ardından sunumdaki yazıların, izleyiciler tarafından okunması için verilen zamanla birlikte yaşanan donukluk, şirketin sesi dikte etme teknolojisi sayesinde ortadan kalkıyor.

Sunumlara donukluk katan seyircilere okumaları için süre verme olayı bu sayede tarihe karışıyor. Yeni eklenen özelliği kullanabilmek için yapmanız gereken oldukça basit. Mikrofonunuzu bağladıktan sonra altta çıkan CC butonuna tıklamanız dahilinde özellik açılmış oluyor. Siz konuşmanızı yaparken söyledikleriniz de altyazı şeklinde beliriyor. Bu sayede sunumlara, konuşmalarınızda geçen cümlelere bağlı kalmaksızın içerikler ekleyebilir, hatta yazısız, tam ekran resimler ile çok daha akıcı bir sunum gerçekleştirebilirsiniz.

Şimdilik İngiltere’de kullanıma sunulan özellik, kısa süre içerisinde diğer dillerde de kullanılabilir hale getirilecek. Sanıyoruz ki, Youtube altyazılarında olduğu gibi otomatik çeviri özelliği de, diğer dillere destek sağlandıkça eklenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.