Google Store Google Cardboard'ı Getiriyor

Google Store Google Cardboard'ı Getiriyor

Hızla büyüyen sanal gerçeklik (VR) dünyasına Google el yapımı VR gözlüğünü Google Store'a getiriyor.

Sadece kartonla yapılan Google Cardboard sanal gerçeklik gözlüğü Google tarafından satışa sunuldu. Üretiminden sonra tüm dünyaya duyurulan gözlük artık daha kolay ulaşılabilir olacak.

Google tarafından üretimi yapıldıktan sonra tanıtımı gerçekleştirilen ve dünya genelinde büyük bir ilgi gören Google Cardboard adlı sanal gerçeklik gözlüğü artık daha kolay ulaşılabilir durumda olacak. Google tarafından yapılan açıklamada oldukça tutulan gözlüğün daha kolay erişilebilir duruma gelmesi amacıyla Google Store’a taşınacağı açıklandı. Kartondan yapılmasına karşın sanal gerçeklik konusunda yeterli deneyimi sunmayı başaran ve satış rakamları günden güne artan Google Cardboard Üstelik oldukça uygun bir rakamdan satışa çıkartılmış durumda. Gözlüğü Google Store üzerinden almak isteyen kişilerin ödemesi gereken miktar 15 Euro olurken bir kampanya da sunulmuş durumda. İki adet gözlük almak isteyen kişilere 30 Euro yerine 25 Euro'ya 2 adet gözlüğe sahip olabilecek.

Sınırlı Bölgelerde Geçerli

Google tarafından yapılan bu değişikliğin belirli ülkelerde geçerli olacağı açıklanırken başlangıç aşamasında Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık mağazalarında bu durumun aktif hale getirileceği belirtildi. Türkiye ve diğer ülkelerin durumu şuan için belirsiz olurken satışların başarıya ulaşması ya da yeni projeler ile birlikte diğer ülkelerde de sanal gerçeklik gözlüğü satışa çıkabilir.

Sırada Hangi Ülkeler Var?

Konu ile ilgili edilen bilgilere göre Google'ın Avrupa'ya sanal gerçeklik gözlüğü ile açılmayı planladığı öğrenilirken Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ın ardından Kanada, Fransa ve Almanya gibi ülkelerde cihazın satışa çıkması için hazırlıkların yapıldığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.