Google Translate'e yeni özellik geldi

Google Translate'e yeni özellik geldi

Google Translate'e, yüz yüze moduyla gerçek zamanlı çeviri yapabileceğiniz yeni bir özellik eklendi.

Google Translate çeviri deneyimini her iki platformda da geliştirmek adına sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. En son yayınlanan 7.12 sürümü, kullanıcılara heyecan verici yenilikler sunuyor ve çeviri uygulamasının potansiyelini artırıyor.

Donanımhaber'de yer alan habere göre; Google Translate'in 7.12 sürümü, getirdiği yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar, çeviri deneyimini daha interaktif hale getiren önemli değişikliklerle karşılaşıyor.

src-340x1912xgoogle-translate-onemli-bir-ozellik-kazandi.jpg

Google Translate'te yapılan güncellemenin en dikkat çeken özelliklerinden biri Face-to-Face mode veya Yüz Yüze Modu. Bu özellik sayesinde, uygulamanın kullanıcı ara yüzünün üst yarısı ters dönecek. Bu düzenleme sayesinde, karşılıklı konuşmalar artık daha kolay bir şekilde gerçekleşecek. Konuşurken, karşıdaki kişi çevrilen metni anında görebilecek ve anlamlandırabilecek. Yüz Yüze Modu, dil engellerini aşarak iletişimi güçlendiren bir adım olarak öne çıkıyor.

Google Translate'in güncelleme ile birlikte kullanıcı ara yüzünde yapılan değişiklikler de dikkat çekiyor. Sol alt köşede yer alan Konuşma Modu simgesi artık El Yazısı giriş düğmesi ile yer değiştiriyor. Bu yeni düğme sayesinde, yabancı bir dilde metin yazma ihtiyacınız olduğunda kolayca kullanabilirsiniz. Yazdığınız metin hemen çevrilip üzerinde görüntülenecek, böylece iletişim daha hızlı ve akıcı hale gelecek.

Google Translate'in yeni güncellemesi, sesli modda kullanıcı deneyimini daha da iyileştiriyor. Artık otomatik dil algılama özelliği sesli moda entegre edilmiş durumda. Bu sayede, uygulama konuştuğunuz dili otomatik olarak algılayacak ve manuel olarak seçmeniz gerekmeyecek. Bu özellik, çeviri yaparken kullanıcıların daha hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapmasını sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum