Google uygulamasında indirme rekoru

Google uygulamasında indirme rekoru

Google, farklı dilleri konuşan insanların iletişim kurmasını kolaylaştıran ‘Google Translate uygulamasıyla yeni bir rekora imza attı. 

Google’ın en eski hizmetlerinden biri olan Google Translate, insanların yabancılarla iletişim kurmak için kullandığı uygulamaların başında geliyor. İlk olarak web tarayıcılar için sunulan çeviri özelliği, daha sonra Android ve iOS platformuna da geldi. Google hem Android hem iOS kullanıcılarına bu uygulamayı basit bir tasarımla sundu. Ayrıca uygulamayı daha iyi hale getirdi.

Google Çeviri Play Store’da 1 milyar indirildi

Sürekli olarak güncellenen Google Translate uygulaması, artık 108 dili ve gerçek zamanlı çeviriyi destekliyor. Ayrıca şirket geçtiğimiz günlerde karanlık mod özelliğini de uygulamaya getirdi.

Raporlara göre kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen Google Translate uygulaması, Play Store üzerinde 1 milyar üzerinde indirme rekoruna ulaştı.

google-ceviri-play-storeda-indirme-rekoru-kirdi-1.jpg

Google’ın çeviri uygulaması, seyahat ederken oldukça kullanışlı. Uygulama içerisindeki görsel çeviri sayesinde gördüğünüz herhangi bir içeriği kolayca çevirebilirsiniz. Aynı zamanda çevrimdışı moduyla da internet olmadan farklı sesleri telaffuz edebilmeniz de mümkün.

Translate ile tarayıcıda çeviri yapma

Akıllı telefonlarda kullanılan Translate, tarayıcılar sayesinde bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Bunu yapmanız içinde Google’a, ”Google Translate” ya da ”Google Çeviri” yazmanız yeterli olacaktır. Burada karşınıza çıkan ekrandan çevirmek istediğiniz dili yazarak çeviri işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.