Google'dan Karanlık Mod müjdesi!

Google'dan Karanlık Mod müjdesi!

Google, Android cihazlarda bulunan Google Aramalar uygulamasına Karanlık Mod'u ekleyeceğini bildirdi.

Kullanıcıların Karanlık Mod'a olan ilgisinin artmasıyla birlikte teknoloji devlerinin popüler özellik üzerinde çalışmaları arttırdığı aşikar bir durum. Kullanıcılar, hem göz sağlıkları açısından hem de batarya ömrü açısından Karanlık Mod'a ilgi duyuyor.

Twitter bu özelliği uygulamasında uzun süredir hayata geçirmiş durumda. WhatsApp ise henüz sadece Android'in Beta sürümünde Gece Modu'nu yayına aldı. Google ise geçtiğimiz mart ayında Chrome internet tarayıcısı için karanlık modu Windows, Mac ve Linux sistemlerinde yayınlamıştı. Android platformu için de çalışmalara başlayan Google, Google Aramalar'a Karanlık Mod'u getirecek. Mod, cihazınızda kullanıma hazır hale geldikten hemen sonra Ayarlar kısmından Genel seçeneğinde özellik etkinleştirilebilecek. Özelliği etkinleştirdiğinizde karşınıza gri bir zemin üzerinde Google'ın renkli logusu çıkacak.

Yazıların gri bir zemin üzerinde mavi renkte görünecek olması ise kullanıcıların pek de hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor. İnternet sitelerinin altında bulunan açıklamalar ise daha açık bir gri tonunda gösterilecek. Karanlık Mod'un detayları ortaya çıktı fakat Google'ın Android Q'ya odaklanması sebebiyle kullanıcılarla biraz geç buluşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.