Google'dan katlanabilir telefon açıklaması!

Google'dan katlanabilir telefon açıklaması!

Google I/O 2019 etkinliği kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından geliştiricileri ağırlayan etkinlikte Türk geliştiricilerin sayısı da oldukça dikkat çekiciydi.

Yeni ürünlerini tanıtan Google aynı zamanda şirketin planları ile ilgili bilgiler de verdi. Google katlanabilir telefon için de bazı açıklamalarda bulundu. Bir sonraki Google Pixel katlanabilir yapıda mı olacak? Geçem yıl Google’ın katlanabilir telefon üretmek için görüşmelere başladığı dedikoduları çıkmıştı. Sonrasında çıkan bir patent başvurusu bu söylentileri destekledi. 7 Mayıs günü Google I/O 2019 etkinliğinde ise bu dedikodular netlik kazandı. Google, Pixel telefonlara öncülük edecek katlanabilir telefon projesini doğruladı. Katlanabilir telefon projesinin şimdilik prototip olduğunu açıklayan isim Google yöneticisi Mario Queiroz oldu.

Queiroz açıklamasında, yenilikçi olmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Queiroz, “Google katlanabilir telefon konusunda şimdilik prototip olarak çalışıyor” dedi. Henüz son kullanıcıya ulaşacak bir ürünün ortada olmadığını vurgulayan yönetici katlanabilir telefon konusunda şimdilik bir yere sahip olma planlarının olmadığının altını çizdi.

Google katlanabilir telefon Pixel 4 olarak karşımıza çıkacak mı? Henüz belirsizliğini koruyor.

Katlanabilir telefon dediğimizde akla ilk olarak Galaxy Fold geliyor. Ancak, satışa çıkış tarihi belirlendikten sonra ekranında yaşanan sorun nedeniyle ertelenen telefon, tüketicinin aklında bu tasarım ile ilgili soru işaretleri oluşturuyor.

Kaynak: Shiftdelete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.