Google'dan telefon uygulaması hamlesi

Google'dan telefon uygulaması hamlesi

Teknoloji devi Google, Telefon uygulaması Beta sürümü, bulunulan ülkeye bağlı olarak, herhangi bir telefona yüklenebilir duruma geldi. 

Alınan bilgiye göre uygulama, hem Samsung hem de OnePlus markalı telefonlarda çalışır durumda. İlk olarak buradaki bağlantı üzerinden uygulamanın Beta programına kaydolmak gerekiyor. Sonrasında uygulama Play Store üzerinden indirilebiliyor.

Google Telefon uygulamasının bazı önemli özellikleri var. Bunlardan biri hiç kuşkusuz Arama Filtreleme. Google Pixel’deki en iyi özelliklerden biri olarak gösterilen bu özellik ne yazık ki ABD’deki Pixel telefonlar dışındaki cihazlarda kullanılmıyor. Her gün sinir bozucu, satış odaklı, hatta dolandırıcılık seviyesine çıkan  telefonlar aldığımız bir dönemde yaşıyoruz. Bu yüzden Arama Filtreleme özelliği önemli.

Tabii uygulamayı kurarken Beta sürümde olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu yüzden gelen/giden çağrılarda sorun yaşama potansiyeliniz var. Beta program da kullanıcıların bulunduğu ülkeye bağlı olarak kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.