Google’dan yeni atak! Pinterest benzeri yeni platform: Keen

Google’dan yeni atak! Pinterest benzeri yeni platform: Keen

Pinterest birçok kişi için yaratıcı fikirlerin yer aldığı, yardımcı ve bir noktada öğretici bir platform olarak konumlandırılıyor. 

Kullancı sayısını yeni eklediği özellikler ile artıran Pinterest’e arama motoru devi Google’dan rakip geliyor: Keen. Google Keen arayüz açısından Pinterest’in neredeyse kopyası gibi duruyor.

Yeni sosyal medya platformunun kullanıma sunulmasının ardından, görsel ağırlıklı bir ağ olduğunu anlıyoruz. Daha çok yeni olan ”Stay Keen” adıyla karşımıza çıkan platform, geliştirilmiş bir blog sayfası gibi görünüyor. Yaratıcılık, fikir ve fotoğrafçılık gibi alanlara seslendiği görülen Keen için Instagram’ın arayüzünden de etkilenmiş olduğunu görüyoruz.

google-keen-01.jpg

Minimal tasarım ve daha az renk ile yola çıktığı görülen yeni sosyal ağda şu an için ilk paylaşımların sanat ve fotoğrafçılık temasına sahip olduğunu görüyoruz. Şu an için tarayıcı ve Android telefonlar ile bu platforma üye olmak ve giriş yapmak mümkün. Keen’in dili şimdilik İngilizce ancak zaman içinde popülerleştiği ülkelere göre yeni dillerin eklenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.