Google’ın akıllı yanıt uygulaması: Reply

Google’ın akıllı yanıt uygulaması: Reply

Google’ın Allo isimli mesajlaşma uygulaması ile kullanıcılara sunduğunu Akıllı Yanıtlama özelliğini üçüncü parti mesajlaşma uygulamaları tarafından kullanılabilir hale getirmeyi planladığını duyurmuştuk.

WhatsApp, Messenger ve WeChat gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının Allo veya Google Inbox ile benzer şekilde gelen mesajlara kişiselleştirilmiş yanıtlar sunmasına imkan tanıyacak olan bu gelişme nihayet resmiyet kazandı

Henüz Google Play Store’da yayınlanmayan uygulamanın APK dosyası ortaya çıktı. İşte sadece bir Google hesabına ihtiyaç duyulan uygulamanın detayları!

Google Reply uygulaması ortaya çıktı! 


Akıllı yanıtlama sayesinde Restoranda mısın? şeklinde bir mesaj geldiğinde kullanıcılara ” Evet, oradayım ” tarzında bir akıllı yanıt tavsiye edilirken, Ne zaman evde olacaksın? gibi bir soru geldiğinde ise eve varış süresi otomatik olarak hesaplanarak yanıt olarak doğrudan sürenin iletilebilmesi sağlanıyor.


Uygulamanın sorunsuz çalışması için bildirimlerinizi görüntüleme izni vermeniz isteniyor. Bunun yanı sıra nerede olduğunuzu soran birisi için hızlı yanıtlar oluşturulabilmesi için konum servislerine erişim yetkisi vermeniz gerekiyor.
Rahatsız etme özelliği sayesinde araba sürerken veya uyurken, bildirimler kapatılarak şu anda sohbet edemediğiniz mesaj gönderen kişilere bildirilebilir. Bunun yanı sıra önemli durumlardan haberdar olmanız için, ” Biz sizi bekliyoruz ” gibi bir mesaj aldığınızda, rahatsız etme modu açık olsa bile uyarılırsınız.


Çok fazla mesaj alan kullanıcıların iş yükünü büyük oranda azaltan uygulama Whatsapp, Messenger, Android Mesajlar, Skype, Twitter ve Slack gibi popüler uygulamalar ile sorunsuz olarak çalışabiliyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.