Görkem Duman Buca Belediye Başkanı Oldu

Görkem Duman Buca Belediye Başkanı Oldu

2024 Yerel Seçimleri'nde CHP tarafından Buca'da aday gösterilen Görkem Duman, seçimin galibi olarak belediye başkanlığına seçildi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE - İzmir'in Buca ilçesinde heyecanla beklenen yerel seçim sonuçları açıklandı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediyesi Başkan Adayı Görkem Duman, vatandaşların yoğun desteği ile belediye başkanı seçildi. Uzun ve rekabetçi bir seçim kampanyasının ardından, Duman'ın kazanımı ilçede yeni bir dönemin habercisi olarak nitelendirildi.

Seçim süreci boyunca ilçenin çeşitli mahallelerini ziyaret eden ve Bucalılara projelerini anlatan Görkem Duman, özellikle gençler ve kadınlar başta olmak üzere her kesimden insanın desteğini kazanmayı başardı. Seçim kampanyasında eğitimden sağlığa, alt yapıdan kentleşmeye kadar birçok konuda somut ve yenilikçi projelerini seçmenlerle paylaşan Duman, Buca'nın geleceği için büyük bir heves ve kararlılıkla çalışacağını vurguladı.

GÖRKEM DUMAN KİMDİR?

27 Haziran 1988 tarihinde İzmir Buca'da doğdu. Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Bölümü mezunu olan Görkem Duman üniversite eğitimi sürecinde aile şirketinde inşaat faaliyetlerinde çalışarak deneyim kazandı. Mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra kendi mimarlık ofisini açarak serbest meslek hayatına adım attı. 2018 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olarak siyasi kariyerine başladı. 2020-2023 yılları arasında CHP İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

NOT: Son sonuçlar güncellenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum