Görüşme sona erdi! "Tuzak ve hile masası kurmayı düşünüyoruz"

Görüşme sona erdi! "Tuzak ve hile masası kurmayı düşünüyoruz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

Görüşmenin adrından konuşan Akşener " Bugün İYİ partinin bizlerin önüne kurulan tuzakların aşılmasında sayın Karamollaoğlu ve arkadaşlarının katkıları yakinen biliyoruz. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak tuzak ve hile kovma masası kurmayı düşünüyoruz. Sayın Karamollaoğlu ile uzun bir Türkiye değerlendirmesi yaptık." dedi

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener  Karamollaoğlu’nu odasının kapısında beklerken bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti. Daha sonra Karamollaoğlu ve kurmayları İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi. Akşener, Karamollaoğlu’nu kapıda karşılarken basın mensuplarının görüntü almak için Karamollaoğlu’ndan kendilerine dönmesi üzerine Saadet Partisi Lideri esprili bir yanıt vererek ‘Her kameraya ayrı dönecek olursak otuz kere dönmemiz gerekiyor’ diye konuştu.

AKŞENER: GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Akşener “Son gelişmeleri değerlendirdik. Bugün İYİ partinin bizlerin önüne kurulan tuzakların aşılmasında sayın Karamollaoğlu ve arkadaşlarının katkıları yakinen biliyoruz. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak tuzak ve hile kovma masası kurmayı düşünüyoruz.  Sayın Karamollaoğlu ile uzun bir Türkiye değerlendirmesi yaptık. Görüşmelerimiz sürecek” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.