GoT'un final sezonu aklınızı alacak!

GoT'un final sezonu aklınızı alacak!

Missandei karakterini canlandıran Nathalie Emmanuel, Game of Thrones hakkında oldukça iddialı bir açıklama yaptı.

Oldukça havalı bir sezon finali gerçekleştiren Game of Thrones, şimdiden takipçilerini meraklandırmayı başardı. 2019 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan final sezonu hakkında oyuncular ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Daha önce Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emillia Clarke ve Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, dizinin son sezonu ile ilgili iddialı açıklamalar yapmıştı. Şimdi ise Missandei karakterini canlandıran Nathalie Emmanuel'den oldukça iddialı bir açıklama geldi.

Dizinin yeni ve son sezonu hakkında açıklamalarda bulunan Emmanuel, yeni sezonun Game of Thrones hayranlarını fazlasıyla memnun edeceğini belirtti. Bunun yanı sıra "Seride sonuca bağlanmayan birçok olay ve karakter bulunuyor.

Game of Thrones'un final sezonu aklınızı alacak!


Yani bu sezon serinin hayranları için inanılmaz derecede tatmin edici olacak. Aynı zamanda heyecan verici ve içinizi acıtacağını da söyleyebilirim." sözleri ile bu iddialarını da sürdürdü. Yeni sezon hakkında pek açık bilgi paylaşımında bulunmasa da, güzel oyuncu son olarak "Serinin finalini izlediklerinde insanların akılları başından çıkacakmış gibi hissediyorum" sözlerine de yer verdi.

Game of Thrones'un henüz net vizyon tarihi belli değil. Bakalım oyuncuların bu iddialı konuşmalarının ardından hayranlar gerçekten de finali etkili bulabilecekler mi göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.