Gözler bu fuarda olacak

Gözler bu fuarda olacak

Franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı 12 Ekim’de kapılarını açıyor.

Bu yıl UFRAD Franchising Derneği’nin iş birliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek 15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 
12 Ekim Perşembe günü kapılarını sektör profesyonellerine açıyor.

 

Her yıl yeni girişimcileri markalarla buluşturmanın ötesinde birbirinden iddialı projelerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan Bayim Olur musun Franchising Fuarı, bu yıl 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda gerçekleştirilecek törenin açılışına Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış’ın katılması beklenirken açılış; Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Michael Eyre, Asya Pasifik Franchise Konfederasyonu Başkanı Dr. Alan Escalona, WFC Genel Sekreteri Dr. Hatem Zaki ve UFRAD Franchising Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

Lansmanlarıyla adından söz ettirecek…

Yeni ürün lansmanları, farklı sektörlerden firmaların özel gösterileriyle de fark yaratmaya hazırlanan fuarda birbirinden ünlü isimlerde yer alacak. 4 gün sürecek fuar kapsamında 14 – 15 Ekim tarihlerinde Kebo Diyet Düşmanı markası standında Nuri Alço sevenleriyle buluşurken, yarışmacı, oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu’nun yanı sıratanınan bloggerlar çeşitli etkinliklerle sevenleriyle bir araya gelmek için Kebo standını ziyaret edecek. Tiyatro ve sinema sanatçı Ümit Erdim ise 14 Ekim Cumartesi günü Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi standında hayranlarıyla buluşacak. Asya ile Avrupa’yı bağlayan kültürleri ve insanları birleştiren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü çiğ köfteden yaparak tanıtmayı amaçlayan Kahta Çiğ Köfte’de 1 ton çiğ köfte ile 3 metre uzunluğunda, 1 metre genişliğinde dünyanın ilk çiğ köfte köprüsünü fuarın ilk günü sergileyecek. 
 

Evreka Tea House 13 Ekim Cuma günü Evreka Tea House standında firmanın gıda mühendisi ve çay uzmanı tarafından dünya çayları üzerine tadım etkinliği gerçekleştirirken, Girişim Hareketi fuar süresince her gün, 14.00 -15.00 saatleri arasında Girişim Semineri, 15.00-16.00 arasında Girişim Sohbeti ise 16.00-17.00 arasında Fikir Sunuşları adlı bir panel düzenleyecek. JCI İstanbul’un düzenleyeceği JCI İstanbul Enine Boyuna Franchising 3/Yeni franchise girişimler semineri de Gökhan Tunalıgil Moderatörlüğünde; Yomumu Frozen Yogurt -Özcan İçli, Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, 3D Mini Selfie-Yiğit Yüceer, Burger Sound-Emir Çil ve Mapaktif Coğrafi Bilgi Sistemleri-Hakan Bağcı’nın konuşmacı olarak katılımıyla 15 Ekim 13.00-14.00 saatleri arasında fuar alanında gerçekleşecektir.  Ayrıca fuarda 4 gün boyunca FM Kahve’nin Barista akademi yarışması ve workshoplar gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.