Göztepe Spor Kulübü'nden havai fişek kararı!

Göztepe Spor Kulübü'nden havai fişek kararı!

‪HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) İzmir temsilcisi Esin Önder, Sahara Meral, Gülgün Hamamcıoğlu ve Yiğit Sütçü, Göztepe'yi ziyaret etti. 

Medya Ege- Göztepe Spor Kulübü ile HAYTAP arasında havai fişekle kutlama yapılmayacağına dair anlaşma yapıldı. ‪HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) İzmir temsilcisi Esin Önder, Sahara Meral, Gülgün Hamamcıoğlu ve Yiğit Sütçü, Göztepe Spor Kulübü'ne ziyarette bulunarak teşekkür etti.

106988350_2989804644467425_899321575835709062_n.jpg

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar belirtildi;

"Biz ilk adımı attık... İnsana,hayvana,çalışana,doğaya zararı havai fişek kullanılmaması için İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yazdık. Zaten yasayla sadece milli bayramlarda kullanılmakta. Göztepe Spor Kulübü kuruluş yıldönümümde her yıl havai fişekle kutlama yapar. Artık havai fişek yerine alternetiflerinin kullanılması için dilekçeyle başvurduk Başkan Mehmet Sepil tarafından kabul edildi. Geçen günlerde de teşekkür için kulüpteydik. Başkan yardımcısı Talat Papatya’ya teşekkür plaketimizi verdik. 

Sakarya’da geçen gün havai fişek fabrikasındaki patlamada işçiler ölmüş, Sağlık bakanımız,havada zehirli gazlar oldugu için sokağa çıkmama uyarısı yapmıştı. Bu fabrikada her yıl patlama olur ve işçiler ölür...

O ZAMAN HALA NİÇİN HAVAİ FİŞEK KULLANILIYOR?

İlk adım Göztepe kulübüyle atıldı. Teşekkür ediyor, hiç bir kulüp ve belediyenin kullanmamasını diliyoruz. "

‪‬

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.