Göztepe U21'den A Takıma Genç Kan

Göztepe U21'den A Takıma Genç Kan

Göztepe 30.4 olan yaş ortalamasının düşürülmesi için harekete geçen spor kulübü yönetimi, U21'den A takıma genç kan nakli gerçekleştirecek.

Son 5 haftası kalan PTT 1. Lig'de play off konusunda pek şansı kalmayan İzmir Takımı Göztepe, U21 takımında oynayan oyuncularını profesyonel yaparak takıma dahil edecek.

Bu sezondan ümidini keserek önümüzdeki sezona hazırlanmaya başlayan Göztepe,  U21'de oynayan Metin, Hasan Ali, Mazlum ve Eren'i profesyonel lisanslı yapacak.

Son karşılaşmada Göztepe'nin yaş ortalaması 30.4'tü

Geçtiğimiz günlerde takımın Teknik Direktörü Önder Özen'in bir muhabiri tehdidiyle gündeme gelen takım, en son oynadığı Boluspor karşılaşmasına 30.4 yaş ortalamasıyla çıkınca, U21'den genç kan arayışına girdi. U21'den A takıma yeni isimler profesyonel yapılarak transfer edilecek.

Teknik sorumlu Mehmet Aurelio, ligin son 5 haftasında A Takım olan ve şans verilmeyen  Salim, İsmail, Fatih, Göktuğ, Hakan, İsmail Köse ve Enes’e daha çok şans tanımaya başlayacak. Aurelio kalan 5 haftanın her karşılaşmasında 2 genci takıma dahil ederek 30.4 yaş ortalamasını kıracak.

Takımda en çok forma giyen isim Hakan Barış

Teknik sorumlu Aurelio, Karşıyaka ve Bolu karşılaşmalarında Salim'e, Samsunspor'a karşı ise İsmail Köse'ye forma giydirtmişti. Öte yandan takımın en çok forma giyen genç futbolcusu Hakan Barış oldu.

A takımda 30 yaş üstü 12 kişi

Bu sezon takım sahada yeterince performans gösteremediği öne sürülerek tribünlerden çok fazla tepki alırken, A takımda 12 kişi 30 yaş üzeri olarak forma giyiyor. Bu isimler ve yaşları şu şekilde; Özbayraktar 35, kaleci Atacan 34, Diarra, Gosso 33, Cleyton 33, Cemil 32, Kerem 32, Vleminckx 31, Maah 31, Emre 31, Özgür 30 ve George 30.

Başkan Mehmet Sepil, takımın yaş ortalamasını düşürmek amacıyla, daha çok koşabilecek ve forması için genç ruhunu daha iyi şekilde ortaya koyabilecek bir takım oluşturmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.