Gözyaşı Geceleri Alaşehirliler ile buluşuyor

Gözyaşı Geceleri Alaşehirliler ile buluşuyor

Gözyaşı Geceleri / Son Liman Türkiye isimli tiyatral gösteri yüreği vatan aşkıyla dolu Alaşehirlilerle buluşuyor.

 

Avrupa’da geniş yankılar uyandıran, Fetöcüler başta olmak üzere tüm darbecileri ve Almanları çıldırtan, Alman medyası başta olmak üzere batı dünyası ülkelerindeki medyanın çeşitli saldırısına uğrayan Gözyaşı Geceleri / Son Liman Türkiye isimli tiyatral gösteri yüreği vatan aşkıyla dolu Alaşehirlilerle buluşuyor. Daha önce yurtdışı ve yurtiçinde çeşitli il ve ilçelerde Manisa’da ise Soma, Akhisar, Demirci, Köprübaşı, Saruhanlı, Manisa Merkez Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde sahnelenen önemli eser 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.30’da Alaşehir Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda sahne alacak.

unnamed-228.jpg

Gözyaşı Geceleriyle ilgili görüşlerini dile getiren ve tüm Alaşehirlileri davet ederek salonu tıka basa dolduracaklarına inandığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Bu zamana kadar 7 ilçede ve Manisa merkezde sahnelenen çok önemli mesajları içeren gösterim Alaşehirli vatandaşlarımızla buluşacak. Haşim Akten’in sahneye koyduğu bu önemli eser afişlerinde de anlatıldığı gibi bir tiyatro değil, konferans , eğlence ya da sinema değil. Türkiye’nin darbeli yıllarına atıfta bulunuyor ve seyirciye izlerken aynı zamanda düşündürtüyor. Bu nedenle Alaşehirliler usta oyuncuların sahne aldığı bu eseri izlerken aynı zamanda sanki o anları yaşayacaklar. Bu nedenle de Gözyaşı Geceleri anlatılmaz yaşanır” diye konuştu.

“Sanat, toplumdaki en önemli unsurlardandır. Sanata gereken değeri vermeyen ülkelerin sonu vahimdir” diyen Özdağ sözlerine şöyle devam etti, “Sanat bir yandan güzel vakit geçirmemizi sağlarken bir yandan da mesaj verebilmeli ve yol gösterici olmalıdır. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk “Sanattan yoksun bir milletin hayat damarları kopmuş demektir” sözünü söylemiştir. Özellikle 2011 yılından bu yana Manisa’da sanatsal kültürel, sosyal ve sportif anlamda çok önemli etkinliklere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz. Etkinliklerimiz bugüne kadar gerçekleştirdiklerimizle sınırlı kalmayacak ve yeni etkinliklere imza atacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.