Gripin kadınlar için sahnede!

Gripin kadınlar için sahnede!

Gripin müzik grubu, dayanışma konserleri kapsamında Harbiye'de sahne aldı.

Gripin, dün gece Bayhan Müzik ve İBB organizasyonuyla gerçekleşen ve geliri kız çocuklarının eşit şartlarda yaşaması ve eğitimleri için oluşturulan “Büyüt Hayallerini” projesi ile afet bölgesindeki halkımızın insani şekilde yaşaması için gerekli olan alanlara aktarılan dayanışma konserleri kapsamında sahnedeydi.

Türkiye’nin köklü rock gruplarından Gripin'in solisti Birol Namoğlu gecenin açılışında; “Yaralara biraz merhem olabiliyorsak ne mutlu bize, siz de buna katkıda bulunduz” diyerek kendilerini izlemeye gelenlere teşekkür etti.

ekran-alintisi-3.jpg

BİNLERCE KADININ İSMİ HARBİYE EKRANLARINDA

Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar, Beni Boş Yere Yorma, Beş, İstanbul, Durma Yağmur Durma gibi hitlerini Harbiye korosu ile birlikte söyleyen Gripin, “İçimizde tutmak istemediklerimiz artık o kadar çeşitlendi ki bu şarkı aslında bir çok şeyi anlatıyor ama her gecenin bir sabahı var. Unutmayalım" diyerek 'İçinde Tutma' şarkısını söylerken Harbiye'nin dev ekranlarında ülkemizde son 1 yılda kadın cinayetlerinde hayatını kaybeden binlerce kadınımızın isimleri tek tek sıralandı.

Grup aralıksız 2.5 saat sahnede kalırken, konseri izleyenler arasında müzisyen Gökcan Sanlıman, oyuncular Derya Beşerler, Zeynep Beşerler ve Müjde Uzman'da vardı.

ekran-alintisi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum