Grup Başkan Vekili Adaylığında Başkan Gümrükçü Ateşi!

Grup Başkan Vekili Adaylığında Başkan Gümrükçü Ateşi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun aday olmayacağını açıklamasıyla başlayan sıcak siyaset gündemine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ateşi düştü.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun 2021’den sonra başkan vekilliği görevini bırakacağını açıklamasıyla CHP’de siyaset içi tansiyonda yükselmeye başladı. İki hafta sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, kendi aralarında aday olan veya olmayan bir arkadaşlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili olacak seçecekler.

gumrukcu-cigli-yi-ucuracak-h33356-b5bd6.jpg

Grup Başkan Vekilliği adaylıklarıyla ilgili ismi geçen meclis üyeleri, adaylıklarını açıklamayıp, gizli siyasi çalışmalar yürütürken, aday listesinde isimlerinin geçmesine ses çıkarmayıp, ‘Takdir partimizin, meclis üyelerimizin’ demekle yetinmeyi tercih ettiler.

baskan-utku-gumrukcu-mahalle-bulusmalarina-devam-ediyor-m.jpg

Seçime iki hafta kala CHP siyasi kulislerine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan vekilliğine adaylığı düştü. CHP’nin içinde ilçe başkanlığı, ilçe ve il yönetim kurulu üyeliği, İl Başkan Adaylığı, belediye başkanlığı gibi bir çok görevi başarılı şekilde yapan ve CHP örgütü tarafından sevilen isim olan Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü’nün adaylığının ortaya sürülmesi, adaylığının dolaylı olarak konuşulmasını isteyen adaylar üzerinde şok etkisi yaptı.

dsc-7465.jpg

Önümüzdeki günler CHP İzmir’de siyasi sıcaklığın daha artacağı konuşulurken, daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekilliği görevini Bornova Belediye Başkanlığı yaparak birlikte yürüten Sırrı Aydoğan’ın başarılı Grup başkan vekilliği, Gümrükçü’nün belediye başkanı olarak aynı zaman da Grup Başkan Vekilliğini idari ve siyasi tecrübesini yansıtarak daha iyi yapacağı konusunda bir fikir birlikteliği oluşmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.