Gruşçu'dan İzmir Kent Konseyi'nde buzları eriten adım

Gruşçu'dan İzmir Kent Konseyi'nde buzları eriten adım

Başkan Çağrı Gruşçu, kendisinin CHP Konak İlçe Başkanlığı' na seçilmesinin ardından soğuk rüzgarların estiği İzmir Kent Konseyi'nde, Yürütme Kurulu Üyeleri'ni olağanüstü toplantıya çağırarak buzları eritti.

Atılan bu adımla, İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu' nun istifasını değerlendirdiği süreçte sekreterya ile yaşanan iletişim ve diyalog krizi fazla büyümeden tatlıya bağlanmış oldu. Gruşçu' nun Yürütme Kurulu Üyeleri' ni davet ettiği  toplantıda Kent Konseyi'nde bundan sonra yaşanacak sürecin işleyişi de değerlendirilip karara bağlanacak. 

İzmir Kent Konseyi Yönergesi gereğince Yürütme Kurulu ancak Kent Konseyi Başkanı 'nın çağrısı ile ya da yürütme kurulu üyelerinin tam çoğunluğunun üçte birinin imzası ile olağanüstü toplantıya davet edilebilir.  Bu yetkisini kullanan Gruşçu'nun süreci ılımlı tavırlarla yürütmesi kamuoyunda büyük takdir topladı. 

Yürütme Kurulu'nun bugun saat 12' de yapacağı toplantıda, Gruşçu'nun İlçe Başkanı seçilmesinin ardından olağanüstü Genel Kurul kararını da dahil olmak uzere olası ihtimalleri tartışarak İzmir Kent Konseyi'nde yaşanan tıkanıklığı aşmak için çözüm yollarını değerlendireceği de gelen bilgiler içinde yer alıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.