Gülbahar Kurtoğlu'ndan "FISILDA" raflardaki yerini aldı

Gülbahar Kurtoğlu'ndan "FISILDA" raflardaki yerini aldı

Haber: Eylül Ayça Karakuş

Ayzıt yayınlarından çıkan " Fısılda" kitabının yazarı Gülbahar Kurtoğlu, geçtiğimiz günlerde Istanbul Taksim Demir Ören Pamı Sahaf Pera kitap evinde okuyucularıyla bir araya geldi. Genel Yayın Yönetmeni R. Serkan Bozkuş önderliğinde organize edilen imza gününe birçok yazar ve okuyucu katıldı.

Insomnia hastası bir adamla, uyurgezer bir kadının yollarının aşkla kesişmesi hikayesini yazan Kurtoğlu'nun yeni kitabı sevenleri ve okurları tarafından imza gününde büyük ilgi gördü. Basından konukların, yer aldığı Hürriyet gazetesinin değerli muhabiri Eyüp Serbest Fısılda kitabını yazarından imzalı olarak aldı.

21755121_850897175077266_1063275171_o.jpg

Yazar Gülbahar Kurtoğlu, ilk günün heyecanını şu sözlerle dile getirdi. "Öncelikle Genel Yayın Yönetmenim R. Serkan Bozkuş'la birlikte Yayın Danışmanım Nur Horus, editörüm Huriser Balcı ve kitap kapak tasarımını hazırlayan Samet Baştekin'le birlikte emegi geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

1-246.jpg

Yazmak benim hayatımda yaşamak kadar önemliydi. Kağıda ve kaleme yabancı bir hayatım yok. Öğretmenligimin yanı sıra kalemim daima yüreğimden geçen duyguların sözcüsü oldu. Iki kapak arasında topladığım hikayemi tüm sevenlerime ve okuyucularıma armağan ediyorum. Zaman geçtikçe insanoğlu bir iz bırakmak istiyor bu dünyaya. Fısılda kitabıyla bir iz bırakabilirsem sessiz çağlayan yüreklere ne mutlu bana. Kalbimden çıkan fısıltılar dokunsun tüm yüreği sevgiden geçen insanlara...

" Yazarın ve Ayzit yayınlarının tüm kitaplarını Mephisto D&R inkılap Remzi ve tim kitap evlerinden temin edebilirsiniz.

2-236.jpg3-195.jpg

4-152.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.