Gülbahçe Köyü, Arnavut Böreği Şenliği'ne Ev Sahipliği Yaptı

Gülbahçe Köyü, Arnavut Böreği Şenliği'ne Ev Sahipliği Yaptı

Urla'nın Gülbahçe Köyü, mis gibi Arnavut Böreği koktu.

Urla Belediyesi, Gülbahçe Köyü Muhtarlığı ve Gülbahçe Avni Kaya Kokucu Ortaokulu/İlkokulu işbirliğiyle gerçekleşen Urla’nın Gülbahçe Köyü Geleneksel Arnavut Böreği Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Arnavutluların sofrasından eksik olmayan olmazsa olmaz lezzetleri arasında ilk sırayı alan “Arnavut Böreği” tüm davetlileri mis kokusuyla karşıladı.

76aea630-1001-48fc-b018-9c3d5a1efec4

Gülbahçe Avni Kaya Kokucu Ortaokulu/ilkokulu bahçesinde gerçekleşen şenliğe Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediyesi Başkan Vekili Oben Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Demiral ve Mithat Eroğlu, Gülbahçe Köyü Muhtarı Alahattin Bulut, Okul Müdürü Canan Karaboran, okul öğretmenleri,öğrenciler,Urla ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

Marifetli Gülbahçe kadınlarının yapmış olduğu Arnavut böreği ve birbirinden farklı lezzetler okul bahçesinde yer aldı.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, daha nice güzel günlerde bir arada olma temennisinde bulundu.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Vekili Oben Sezer, Gülbahçe Avni Kaya Kokucu Ortaokulu/ilkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergiyi gezdiler. Okul öğrencileri festival boyunda okul bahçesinde düzenlenen etkinlikler ile keyifli bir gün geçirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.