Gülçin Özbek Kuyumcu, Gecenin Ruhu'nu Tüyap'ta İmzaladı!

Gülçin Özbek Kuyumcu, Gecenin Ruhu'nu Tüyap'ta İmzaladı!

Wattpad üzerinde yazmış olduğu küçük hikaye ve roman makaleleriyle dikkat çeken Edremitli güzel yazar Gülçin Özbek Kuyumcu önceki gün açılan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.

Yazar Gülçin Özbek Kuyumcu 10.Hol 11206 nolu Müptela Yayınları standında okuyucusuyla buluşmasında kitaplarını imzalarken okuyucu ile hasbihal etti. Kitapları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yazar kendisi gibi aynı yayınevi standında Büyük Kaçış - Zemheri kitabıyla ilk imza etkinliğine katılan genç yazar Emine Doğan'a destek verdi.Genç yazara kitabını imzalarken yazar Emine Doğan'da aynı jestle alçak gönüllü yazarı onure etti.

Tüyap'ta düzenlenen 36.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında Müptela Yayınları standında 3.kitabı Küçük Mucizeleri okuyucusuyla  Betül Güçlü, kendisi gibi aynı stantta kitap imzalayan yazar arkadaşları Gülçin Özbek Kuyumcu ve Emine Doğan'a birer kitabını imzalayıp takdim ederken yazarlarda aynı nezakette jest yaptı.

46 TV Genel Koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nın mikrofonuna konuşan yazar Gülçin Özbek Kuyumcu; bugün İstanbul kitap fuarının ilk günü olmasına rağmen çok yoğun bir ziyaretçi trafiği var.Okuyucularımla ilk gün buluşmuş olsam da keyifli geçti.

Bugün burada beni yalnız bırakmayan okuyucularıma gönülden teşekkür ederken, Müptela yayınevi yöneticilerimize destek ve bu güzel çiçeklerinde ötürü de şükranlarımı sunuyorum.Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.