Gülçin Sazak tatil yaparken klip çekti

Gülçin Sazak tatil yaparken klip çekti

Dost ortamında, sohbet sırasında klip çektiler; sosyal medyada binlerce kişi izledi.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Geçtiğimiz günlerde İzmir'e yeniden dönüş yapan başarılı sanatçı Gülçin Sazak tatil yapmak için gittiğ Yeni Foça'da dostlarıyla birlikte çok konuşulacak bir olaya imza attı. Dost ortamında sohbet esnasında birden klip çekmeye başlayan ve daha sonra da bunu sürdüren Gülçin Sazak ve arkadaşları keyifli anlar yaşadılar. Gülçin Sazak klipte ''Beyaz'' adlı şarkıyı seslendirirken, çekimleri tamamlanan klip, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi ve büyük beğeni topladı.

Gülçin Sazak'ın arkadaşı olan Ercüment Leblebisatan'ın çektiği, yönetmenliğini, montajını ve klip direktörlüğünü yaptığı klipte aynı zamanda Sazak'ın yakın dostları Gerçek Sakinel, Melis Gölgeli, Esila Meryem, Dr, İlhan Çolak, Ebru Uzun, Mahmut Ulaş ve Leyla Özaslan Ulaş rol aldı.Başarılı sanatçı Gülçin Sazak, klibin hiç bir ticari kaygı güdülmeden sadece hobi için çekildiğini ifade etti.

Gülçin Sazak'ın Beyaz adlı şarkısına çekilen klibin montajı 3 gün sürdü. Sosyal medyada bir çok hesapta da paylaşıldı. İşte o klip:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.