Nakçı: "Güldoğan ekibini yönetemiyor"

Nakçı: "Güldoğan ekibini yönetemiyor"

Gazeteci Adem Nakçı, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’a sert eleştirilerde bulundu. Nakçı, Güldoğan’ın ekibini yönetemediğini savundu.

Gerçek Haberci ile Gündem’de konuşan Gazeteci Adem Nakçı, AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’na eleştirilerde bulundu. Nakçı, Güldoğan’ın ekibini yönetemediğini belirterek, “Sağda solda istifa edenlere sıradan partili diyorsun. Bu kenti bilmediği de buradan belli sıradan partili dediği adamlar giderse beraberinde 500 kişi de gidecek bunu bilmiyor” ifadesini kullandı.
“Karşıyaka’da oturup karısının kreşini ev adresi olarak gösteren birisi”
Bornova İzmir’in en önemli yerlerinden biri ve burası Türkiye’deki 60 ilden daha büyük bir nüfusa sahip olduğunu böylesi bir yerde Bornova 6 ay sahipsiz kaldığına dikkat çeken Nakçı, “Bornova’da adam kalmamış gibi dışarıdan biri ithal edildi. Her ne kadar o isim ‘Ben Bornova’da oturuyorum, eşimin kreşi de Bornova’da’ dese bile partililer, sülalesi herkes biliyor ki Karşıyaka’da oturup karısının kreşini ev adresi olarak gösteren birisi” açıklamasında bulundu.
“İsteyene elimdeki belgeleri gönderirim”
Cumhurbaşkanı’nın sözü olan ‘Parti ile ticaret yapan kimse yönetim kademelerinde olmasın, olanlar da iş yapmasın’ ifadesine değinen Nakçı, “2011 yılında bu adamın ihale cirosu 68 bin 583 lira, 2012’de AK Parti siyasetinde aktifleşiyor, 1 milyon 275 bine çıkıyor, sonra 2013’te daha aktif siyaset yapıyor 2 milyon 365 bin lira. 2014’te siyasette başka kulvarlara giriyor işleri kovalamıyor 1 milyon 25 bine düşüyor. 2015’te ise AK Parti’de yönetimde yer almıyor 623 bine düşüyor. 2018’de tekrar sahneye çıkıyor 1 milyon 132 bine çıkıyor. 2019’da 5 milyon 923 bine çıkıyor. Şu anda 2021’e yeni girdik 1 milyon 40 bin. Bundan sonra ne kadar olur düşünmek lazım. İsteyene rakam rakam dökümünü veririm” diye konuştu.
“Eski videoları kırpıp montaj hazırladı”
Güldoğan’ın ekibini yönetemediğine dikkat çeken Nakçı, “Bornova’da her çeşit etnik grup var. Bu yapının gözetilmesi, kontrol edilmesi gerekiyor. 30 kişilik bir yönetim kuruldu; ama listeye bakınca o şunun adamı şu isim bunun adamı deniyor. Sen zaten yönetemiyorsun. Bornova sokağına çıkılsa siyasette aktif olan çok var, bunları onlar bile döker. Bu yönetime tepki olarak istifalar art arda geldi. Bir önceki dönemde Hasan Ali Karaman’ın seçim işlerinden sorumlu olan Cengiz Baştürk istifa etti. Murat Ünal istifa etti. Onu geçtik istifa etmemesi için bir sürü adam ile çağrıldı. Ben herkesle görüşüm diyen Veysel Güldoğan’ın Hasan Ali Karaman ile görüşmediği, başkan olduğu zamanda yaptığı ziyaretten kesit koyuyor. Telefonla görüşmüş olabilir; ama eski videoları kırpıp montaj hazırladı.”
“Kendisini çağırdık; ama gelmedi”
Programda konuşan Pelin Uzun ise, programa daha öncesinde Veysel Güldoğan’ın da cevap vermesi için çağrıldığını belirterek, “Herkesin cevap hakkı var, biz gelip eleştirilere cevap vermesi ve sorularımızı yanıtlaması için daha önce onu da çağırdık; ama gelmeye yanaşmadı. Burada söylediğimiz iddiaları da gelin beraber konuşalım diye teklif ettik” dedi.

anadolu-birligi-genel-baskani-veysel-guldogan-dolar-kusatmasina-karsi-hukumetin-yanindayiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.