Güldür Güldür Show İzmir’e geliyor

Güldür Güldür Show İzmir’e geliyor

Türkiye’nin en iyi komedi programı olan ve izleyenleri her hafta ekranlara kilitleyen Güldür Güldür Show İzmir’e geliyor.

Başrollerinde Ali Sunal, Onur Buldu, Alper Kul, Aylin Kontente, Meltem Yılmazkaya, Mahir İpek, Rüştü Onur Atilla, Uğur Bilgin ve İrem Sak’ın yer aldığı Güldür Güldür Show ekibi 22 – 23 Mayıs’ta Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirli hayranlarıyla buluşacak.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonuyla, 7’den 70’e herkesin beğenerek takip ettiği Güldür Güldür Show ekibi tüm kadrosuyla, İzmirlilere unutulmaz iki gece yaşatmaya hazırlanıyor

guldur-guldur-show-afis.jpg

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey Güldür Güldür Show ekibinin İzmir’e gelecek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Gölbey, “ Yaza merhaba dediğimiz şu günlerde Güldür Güldür Show ekibi İzmirli vatandaşlarımıza çokça eğlenebilecekleri, gülme garantili iki akşam yaşatacak ve ekipte yer alan tüm oyuncular sahnede izleyenlerle bir araya gelecek” dedi. 22- 23 Mayıs’ta tüm İzmirlileri Fuar Açıkhava Tiyatrosu’na çağıran Gölbey Güldür Güldür Show’u izlemeye gelenlerin unutamayacakları iki gün yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.

Biletlerin Biletix ve Açıkhava Gişe, Çankaya Migros, Karşıyaka Pan Kitabevi ve Bornova Palme Kitabevi’nden satışa sunulduğu Güldür Güldür Show’u sakın kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.