Güldürürken düşündüren oyun 'Ortadaki Oyun', Gaziemir'de

Güldürürken düşündüren oyun 'Ortadaki Oyun', Gaziemir'de

Tiyatro, dizi ve sinema sektörünün sevilen yüzleri Altan Erkekli ve Veysel Diker, iki kişilik müzikli hicivli güldürüleri 'Ortadaki Oyun' ile Gaziemirli sanatseverlerle buluşacak.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi ile İris Gösteri Sanatları ve Organizyon ortaklığında düzenlenecek olan etkinlikle Gaziemir, 'Ortadaki Oyun'a ev sahipliği yapacak.

Müzikli hicivli güldürü 'Ortadaki Oyun', 30 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'nden temin edilebilcek ücretsiz davetiyeler içinse yaş sınırı 14 ve üzeri olarak belirlendi.

ORTADAKİ OYUN

Veysel Diker’in yazıp yönettiği, müziğini ise Cemal Yön’ün hazırladığı Ortadaki Oyun, günümüz Türk Tiyatrosu’nun temellerini oluşturan orta oyunu geleneği anlatım biçimini baz alıyor. Döneme ait müzikal ve sanat müziği parçalarının aralara serpiştirilmiş bir şekilde sahneye uyarlandığı oyunda, izleyenleri müzikli hicivli bir güldürü silsilesi bekliyor. Orta oyunu geleneğinin usta isimleri Altan Erkekli ve Veysel Diker’in muhteşem performansıyla sahnelenecek Ortadaki Oyun, izleyenleri güldürürken düşündürmeye davet ediyor.

fiuuuzxxeaaab9l.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.