Gülen Hadisleri Baştan Yazmış

Gülen Hadisleri Baştan Yazmış

Fethullah Gülen'in gençlerin beynini yıkamak için Kuran'ı kendine göre değiştirdiği ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından soruşturmalar derinleştirildikçe örgütün ve Fethullah Gülen'in beyin yıkamak ve örgütlenmek için yaptığı pislikler ortaya çıkmaya devam ediyor. 

FETÖcü öğretmenlere ait 13 evde gerçekleştirilen aramada çok sayıda belge ve doküman ele geçirildi. Polisin inceleme yaptığı belgelerin öğretmenlere gönderilen talimatlar olduğu ortaya çıkarken, eğitim yılı boyunca uygulanılması istenilen davranışların yıl sonunda rapor olarak üst birimlere sunulması isteniliyor. Belgelerde ayrıca örgüt üyelerine "Okul sohbetleri, yatılı ev kampları, sohbet grubuyla beraber toplu namaz, yarışma, spor karşılaşmaları, sohbet konusunun yazılı dağıtımı, takviye kurslar, arkadaşları eve götürerek çay ikramı, arkadaşları ziyaret hediyeleşme, gezi düzenleme, kütüphaneleri ziyaret, okul hocalarını sohbete davet etme" gibi faaliyetlerde bulunmaları öğütleniyor.

Hedef 3050

Örgüt üyelerine yönelik yapılan aramalarda örgüt üyelerinin abone yaptıkları kişilerin sayısı, himmet, kurban derisi ve toplanan etlerin miktarı da not edildiği ortaya çıktı. Öte yandan Zaman Gazetesi'nin trajlarının artırılmasına yönelik de düzenlenen 3050 kampanyası yazılı listelerde mahallelere göre aktif üye sayısı, hedeflenen ve yapılan abonelerin miktarlarının kayıt edildiği ortaya çıktı.

Hadislere düzenleme

Aramalarda en çok dikkat çeken detay ise ele geçirilen belgelerden birinde değiştirilerek yazılan hadis oldu.  'Sizin en hayırlınız, Kuran'ı öğrenen ve öğretendir' hadisinde düzenleme yapılarak 'Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenendir' haline getirilen hadisin ve altına yazılan 'Adam kazanma ha gayret' yazısı dikkat çekti. Gülen'in böylece yeni isimleri kazanmak için Kuran'ı kullandığı ortaya çıktı.

Gülen peygamberden sonra gelen kişidir

Öte yandan ifade veren öğretmenlerden biri ve aynı zamanda milli eğitim imamı olduğu öğrenilen bir öğretmenin "Fetullah Gülen, Peygamber efendimizden sonra gelen kişidir. O, Kur'an-ı Kerim'in eksiklerini tamamlıyor. Gülen için gözaltına alınmak bir gururdur" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.