Gulfood’da Pınar rüzgarı esti

Gulfood’da Pınar rüzgarı esti

Türkiye’nin yanı sıra Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin de lider ve öncü gıda markası Pınar, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Pınar Choco Labneh ile “En Yenilikçi Süt Ürünleri” kategorisinde 2019 Gulfood İnovasyon Ödülü’nü aldı.

Türkiye’nin yanı sıra Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin de lider ve öncü gıda markası Pınar, 17-21 Şubat tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Gulfood Fuarı’nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Bölgenin damak tadına ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak o bölgeye özel ürünler geliştiren Pınar, kısa süre önce bölgede tüketicilerle buluşturduğu ürünü Pınar Choco Labneh ile fuarda “En Yenilikçi Süt Ürünleri” kategorisinde 2019 Gulfood İnovasyon Ödülü’nü aldı. On iki farklı kategoride çok sayıda tanınmış markanın katıldığı Gulfood İnovasyon Ödülleri, prestijli endüstri liderlerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.
 
35 yılı aşkın süredir Körfez bölgesindeki ülkelerde faaliyet gösteren ve Pınar Labne ile liderliğini sürdüren Pınar, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı Gulfood’a çıkarma yaptı. Bölgenin damak tadına ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak o bölgeye özel ürünler geliştiren Pınar, pazar lideri olmaya devam ediyor. Fuar boyunca standdaki Pınar mutfağında lezzetli Pınar tarifleri hazırlandı.
 
Pınar Süt AR-GE Merkezi tarafından geliştirilen ve 2019 Gulfood İnovasyon Ödülü’nü alan Pınar Choco Labneh enfes çikolata tadı, kadifemsi dokusu, yüksek besin ve enerji değerleriyle, sadece çocuklar için değil tüm aile için mükemmel ve sağlıklı bir alternatif oldu. 
 
2019 Gulfood İnovasyon Ödülü’nü aldıkları için mutluluk duyduklarını belirten Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, “Sektörde prestijli “En Yenilikçi Süt Ürünleri” kategorisinde ödülü Pınar Choco Labneh ile Pınar aldı. Alınan ödül, Pınar’ın, tüm aile bireyleri tarafından sevilen, benimsenen, bölgedeki evlere ve mutfaklara yenilikçi ve sağlıklı ürünler getirmeye olan bağlılığını gösteriyor. Tüketicilerimize odaklanarak, sunduğumuz her üründe ödün vermeden kaliteyi koruyarak, ürünleri tüketici ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına göre uyarlayarak, değer yaratmak için çaba gösteriyoruz. Başarısı ödülle taçlanan Pınar Choco Labneh, bölgede büyük beğeniyle tüketicileri ile buluşuyor.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.