GÜLGÖKÇE KORKMAZ İZMİRLİ OYUNCULARLA BULUŞTU

GÜLGÖKÇE KORKMAZ İZMİRLİ OYUNCULARLA BULUŞTU

Gülgökçe Korkmaz, İon Yapım şirketinin çekeceği "Daha Neler" adlı komedi sinema filminde Tolga Yüce ile başrolde yer alacak.

Başarılı oyuncu ve aynı zamanda sitemizin köşe yazarlarından Gülgökçe Korkmaz,  İon Yapım şirketinin çekeceği "Daha Neler" adlı komedi sinema filminde Tolga Yüce ile başrolde yer alacak.  

Filmin kadrosunda önemli Yeşilçam sanatçıları yer alıyor.  Leyla Somer, Teoman Ayık,  Hababam Sınıfından Tuncay Akça gibi isimlerin yanı sıra usta oyuncular Kazım Kural, Eylem Doğan,  Erdal Bakır,  Ayhan Işık  beyaz perdeye hazırlanıyor.  

Filmin basın lansmanına medyanın ilgisi çok fazlaydı.  Yapımcı İsmail Uyanık Sezer, usta oyunculara 'ahde vefa' gerçekleştirerek yeni jenerasyondan da yıldızı parlayan yetenekli oyuncuların ön planda olmasını hedef edinmiş.  Filmin en önemli yapı taşlarından biri Yalçın Menteş, basın yemeğinde yapmış olduğu espiriler ile herkesi bir kez daha güldürdü.  İzmirli oyuncu Gülgökçe' yi en heyecanlandıran olay ise, yine İzmirli olan ve filmde yer alacak yeni oyuncu adaylarıyla tanışıp , sohbet etmek oldu.  "Hepsi pırıl pırıl,  İzmirin güzellikleri yüzlerinden okunuyor" şeklinde iltifatlarda bulundu . 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.