GÜLTEPELİ MİNİKLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

GÜLTEPELİ MİNİKLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Hem kitap okuyor hem de spor yapıyorlar

Zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirme hedefiyle İzmir 1. Amatör Lig'de mücadele eden Gültepespor kulübü altyapı sporcuları kitap okuma kampanyasıyla diğer kulüplere örnek oldu. Çocuklara kitap sevgisinin aşılanarak, okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla geliştirilen proje kapsamında öğrenciler çeşitli etkinlikler ve gezilerle ödüllendirilecek.

Gültepesporlu minik futbolcular hem spor yapıyor hem de başlatılan kampanya sayesinde kitaplar okuyarak, kendisini geliştiriyor. Teknik Direktör Yıldırım Demirel'in göreve gelmesiyle takım içinde olumlu gelişmeler yaşanırken, altyapıdaki sporculara yönelik başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Son dönemde altyapı çalışmalarına hız veren ve idmanlarını Atatürk Stadı yan sahalarında sürdüren Gültepespor, minik futbolcularıyla da dikaktleri üzerine çekiyor. Futbol okulundaki sporculara dağıtılan kitapların 15 gün sonunda özetlerini yapan  minik futbolcular çeşitli etkinliklerle ödüllendirilecek. 

ÖNCE ÖZET, SONRA ÖDÜL

Böylesine anlamlı etkinliğin çocuklar ve velileri tarafından büyük destek görmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden kulüp başkanı Yasin Satır, "Çocuklarımıza yapılan yatırım geleceğe yapılmış demektir. Biz ülkemize karakterli sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. BU doğrultuda yaz döneminde başlattığımız kampanyamıza yoğun ilgi oldu ve kış döneminde de yine devam edeceğiz. Altyapıdaki futbolcularımıza kitaplar dağıtıp, özetlerini alacağız ve sonrasında da onları çeşitli etkinlikler ve gezilerle ödüllendireceğiz" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.