Gümrükçü, “Çiğli’nin kaderini değiştireceğiz”

Gümrükçü, “Çiğli’nin kaderini değiştireceğiz”

CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, ilerleyen süreçteki projeleri ve CHP İl Kongresi’ne dair açıklamalarda bulundu.

Gümrükçü, Çiğli’nin hizmete susamış bir ilçe olduğunu belirterek, “Çiğli’nin kaderini değiştireceğiz” dedi. 

CHP İzmir İlçe kongreleri, geçtiğimiz hafta sonu Çiğli İlçe Kongresi ile son buldu. Çiğli’de kazanan ise Selim Utku Gümrükçü oldu. Çiçeği burnunda başkan Gümrükçü ile ilerleyen süreçteki projeleri ve 7 Ocak’ta gerçekleşecek CHP İl Kongresini konuştuk. Gümrükçü, Çiğli’nin hizmete susamış bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “ Hem büyükşehir belediyesiyle hem de Çiğli Belediyesi’yle iyi ilişkiler geliştirip, Çiğli’nin kaderini değiştireceğiz” şeklinde konuştu. 


7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi için tek aday arayışı olduğuna dikkat çeken Gümrükçü, “Bizce de uygundur tek aday” diye belirtti. 
 

“TÜM ÖRGÜTÜMÜZLE EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”
 

2019 yılı Türkiye için çok önemli bir dönemeç olduğunu söyleyen Gümrükçü, “3 büyük seçim var; yerel yönetimler, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı. Türkiye’de kurulmak istenen bir tek adam rejimi var. Dolasıyla bu seçimlerin sonucu, sadece partimiz için değil ülkemiz için de önemli. Biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak bu seçimlere iyi hazırlanmalıyız. Biz de kendi ilçemizde bu hazırlığı en iyi şekilde yapacağız. 7 Haziran 2015 seçimlerinde 26 mahallemizden birinci çıkmıştık. Gene benzer bir başarıyı yakalayacağız. Ama yetmez. Bu amaçla tüm örgütümüzle el ele çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 
 

“AKTİF BİR SİYASET İZLEYECEĞİZ”
 

Yapacağı çalışmalardan bahseden Gümrükçü, şunları kaydetti: “Mahallelerde, mahalle meclisi oluşturacağız.  Parti içi huzuru egemen kılacağız. Delege seçimlerinde olan kırgınlıkları gidereceğiz. Sandık örgütlenmesine önem vereceğiz. Aktif bir siyaset izleyeceğiz. Ülke ve İzmir gündemi takip edeceğiz ve anında refleks geliştireceğiz. Çiğli’nin sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek ortak sorunlar üzerine çözümler getireceğiz. Çiğli, hizmete susamış bir ilçe. Hem büyükşehir belediyesiyle hem de Çiğli Belediyesi’yle iyi ilişkiler geliştirip, Çiğli’nin kaderini değiştireceğiz”
 

“OLUMSUZLUKLARIN YAŞANMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
 

Son olarak 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresi hakkında konuşan Gümrükçü, “Bu yapılacak il kongremiz, geçen seneye benzememesi lazım. O kongrede birçok olumsuzluklar yaşanmıştı. Bu olumsuzlukların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Tek aday arayışı var. Bizce de uygundur, tek aday. Herkesi temsil edebilecek, örgütü kucaklayabilecek, örgüte heyecan getirebilecek,  partiyi 2019 yılına hazırlayacak ve sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler kurabilecek bir il örgütü kadrosuna ihtiyaç var” dedi. 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.