Gümrükçü: Kapılarımız üniversitelilere her zaman açık

Gümrükçü: Kapılarımız üniversitelilere her zaman açık

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan yurt işletmelerinin sahipleriyle bir araya geldi.

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda yurt işletmelerinin sahipleri yer aldı. Başkan Utku Gümrükçü, yurt sahiplerini tek tek dinleyerek talep ve önerilerini dinledi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin bulunduğu bölgede devam eden çevre düzenlemesi, yeşil alan ve yol çalışmaları ile alt ve üst yapı hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

yurt-toplanti-haberi-4.jpeg

GÜMRÜKÇÜ: “EVLERİNDE GİBİ HİSSETTİRECEĞİZ”

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, “Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenci sayısında bir önceki yıla nazaran ciddi bir artış var. Ekonomik dar boğaz, kira fiyatları ve mevcut yurt kapasitelerini göz önünde bulundurduğumuzda önemli bir barınma sorunuyla karşı karşıyayız. Çiğli Belediyesi olarak, üniversite eğitimi için ilçemize gelecek öğrencilerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yurt sahipleriyle bir araya geldik. Mevcut durumu ve yapılabilecekleri konuştuk. İlçemizde ikamet edecek öğrencilerimizin gönlü rahat olsun. Kapılarımız onlara daima açık. Her türlü ihtiyaç ve sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.