Gün boyu sürecek etkinlikler için 'turuncu şenliğe' geri sayım başladı!

Gün boyu sürecek etkinlikler için 'turuncu şenliğe' geri sayım başladı!

Seferihisar Belediyesi, gelenekselleşen Mandalina Şenliği'ne bu yıl da ev sahipliği yapacak. 20 Kasım'da gerçekleşecek şenlikle, dünyanın en kaliteli mandalinalarından olan satsuma, yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunulacak.

MEDYA EGE - Üreticiyi desteklemek, yeni pazarlar açmak, mandalinanın tanıtımına katkı sağlamak için düzenlenen Mandalina Şenliği, 1960’lı yıllarda başlamış ve uzun bir sürenin ardından 2009 yılından itibaren her yıl Kasım ayında tekrar kutlanmaya başlanmıştı.

ETKİNLİK TAKVİMİ VE KONSERLER

Geçmişte, En İyi Mandalinalı Yemek ve Tatlı, En İyi Mandalinalı Hediyelik Eşya Tasarım gibi yarışmaların olduğu Mandalina Şenliği bu yıl da çeşitli yarışmalara ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

fhmvw94xoaammyn.jpg

20 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Atatürk Halk Eğitim Merkezi önünden yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak olan şenlikte; dans gösterileri, kral kraliçe yarışması, üretici stantları, sivil toplum kuruluşlarının stantları ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü için etkinlikler yer alacak.

22. Seferihisar Mandalina Şenliği, sevilen sanatçı Mehmet Erdem'in konseri ile son bulacak.

BELEDİYEDEN ÇAĞRI YAPILDI

Tüm İzmirlileri şenliğe davet eden Seferihisar Belediyesi tarafından, "Turuncu şenliğe geri sayım başladı! 20 Kasım Pazar günü gerçekleştireceğimiz #MandalinaŞenliği’nde birbirinden keyifli yarışmalar ve etkinlikler ile dopdolu bir gün sizi bekliyor" açıklaması yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.