Günay Restaurant’tan bayramda yıldız yağmuru

Günay Restaurant’tan bayramda yıldız yağmuru

İstanbul, Ankara ve Bodrum Yalıkavak’tan sonra dördüncü şubesi Çeşme’yi bu yaz faaliyete geçiren Günay Restaurant’ın bayram programı birbirinden ünlü isimlerle dopdolu.

Dünyaca ünlü Ilıca Plajının sonunda yer alan tesiste yaklaşık 600 kişinin keyifle eğleneceği bir mekan ortaya çıkaran Günay Restaurant, bayram programını birbirinden ünlü isimlerle doldurdu. Bayramın birinci günü Cenk Eren ve Ajda Pekkan ile başlayan Kurban Bayramı programı; bayramın ikinci günü Antonis Remos, bayramın üçüncü günü İbrahim Tatlıses ve bayramın dördüncü günü Ziynet Sali ile devam edecek.

ajda-pekkan.png

Bayram sonrasında tatili birleştiren tatilciler ise Günay Restaurant’ta 13 Temmuz Çarşamba Selami Şahin, 14 Temmuz Perşembe Zara performansları ile buluşacak. Zengin bir fiks menü ve limitsiz yerli içki ile Günay Restaurant, ağırladığı dünyaca ünlü yerli ve yabancı starlar ile, en iyilerin sahnesi olmaya bu yaz Çeşme’de devam edecek. Çeşme’nin bu yaz en iddialı mekanı olacak Günay Restaurant’ta muhteşem Ilıca Plajı manzarası ile Eylül sonuna kadar farklı fiyat kategorilerinde ziyaretçiler eğlencenin doruğuna ulaşacak.

ziynet-sali.png

Günay Restaurant Çeşme ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için ‘gunayrestcesme’ adlı Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Rezervasyon Numaraları:

0 532 533 90 90

0 533 063 35 35

zara.jpg

selami-sahin.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.