Günaydın: ''Başarının Yolu, Yaptığın İşi Sevmekten Geçer''

Günaydın: ''Başarının Yolu, Yaptığın İşi Sevmekten Geçer''

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Ege Genç İşadamları Derneği'nin (EGİAD) gerçekleştirdiği “Hayat Okulu” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine, iş deneyimlerini paylaştı.

EGİAD Dernek Merkezi'nde üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği sunumla öğrencilik yıllarından bugüne kadar yaşadığı olayları çeşitli örneklerle aktaran Günaydın, iş yaşamında başarının anahtarının, sürekli öğrenmek ve kendini yenilemekten geçtiğini vurguladı.

04042016-medyaege-aic-gunaydin-erol-akc

İŞİN SIRRI YAPTIĞIN ŞEYİ SEVMEKTEN GEÇER

“İşin sırrı, yaptığın şeyi sevmekten geçer” diyen Erol Günaydın, “Her işin başı sevgiden geçer. Öncelikle kendinizi seveceksiniz. Kendinize güveneceksiniz. Sonra da yaptığınız işi seveceksiniz. Çünkü yaptığınız işi sevmezseniz, bazı şeyleri angarya olarak görmeye başlarsınız. Bu durum da sizi başarısızlığa iter. Başkalarını seveceksiniz. Hiç kimseyi ayırd etmeden, duvarlar örmeden, değer vermelisiniz. Çünkü bu, sağlıklı bir iletişim için çok gereklidir. Okuldayken okula, işteyken işe, evdeyken de eve ait olun. Bulunduğunuz yerin hakkını verin. Zihninizi dağıtmayın. Yaptığınız işe konsantre olun. İnançlı olun, hayalleriniz olsun. Korkularınızla yüzleşin ve aşmaya çalışın” ifadesini kullandı.

Üniversite yıllarından beri çalışma yaşamı içinde olduğunu ve bugünlere, kardeşleri ve çalışanlarının çabalarıyla geldiğini söyleyen Günaydın, bilgisayar mühendisliği okumasına rağmen, lojistik sektöründe çalışmak istediğini ve hayallerinin gerçek olduğunu dile getirdi.

Lojistik sektöründe rekabetin giderek arttığını ve kar marjlarının da düştüğünü hatırlatan Erol Günaydın, daha verimli çalışmanın piyasada ayakta kalmak için belirleyici olduğunu kaydetti.

Lojistikte en kritik konunun, maksimum fayda sağlamak olduğunu da hatırlatan Günaydın, sektörün kendini sürekli yenilediğini; gençlere, öğrenmeyi bilen ve bilgiye kolay ulaşabilen kişi olmaları önerisinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.