Günaydın Group'a istihdam plaketi

Günaydın Group'a istihdam plaketi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOBB üyelerine yaptığı istihdam çağrısı ardından bünyesinde 100 personel istihdam eden Günaydın Group, Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.

Günaydın Group, istihdama yaptığı katkıdan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.

Günaydın Group Lojistik Genel Merkezi'nde düzenlenen plaket töreninde Müsiad İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı ve Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın hazır bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal'in verdiği plaketi, kurumu adına Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TOBB'de yaptığı istihdam çağrısının ardından 100'ün üzerinde personeli istihdam ederek personel sayısını bin 850 kişiye çıkaran Günaydın Group'un alt firmalarında ise 250 çalışan görev alıyor.

İstihdamı artırarak ülke ekonomisine katkı yapmaktan dolayı plaket almalarının kendileri için gurur verici olduğunu belirten Şenol Günaydın, önümüzdeki dönemde de yeni çalışanlar istihdam etmeye devam edeceklerini söyledi.

HEDEF 300 PERSONEL

Güçlü bir Türkiye için güçlü bir ekonomiye ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Günaydın sözlerine şöye devam etti: “Güçlü bir ekonominin en büyük göstergesi ise çalışan sayımızı artırmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yöndeki çağrısına Günaydın Group olarak destek vermek ve daha üretken bir Türkiye için sorumluluk üstlenmek adına 100'ün üzerinde personel istihdam ederek bünyemize kattık. Hedefimiz yıl sonuna kadar bu sayıyı 300'e çıkarmak. Bu yöndeki çalışmalarımıza devam edeceğiz ve güçlü bir Türkiye için üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz”  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.