GÜNAYDIN GROUP'TAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

GÜNAYDIN GROUP'TAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Sektörün güçlü kuruluşu Günaydın Group, Aydın İmamköy'deki lojistik merkezinde iftar yemeği düzenledi.

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın'ın ev sahipliğinde, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine, Günaydın Group çalışanları ve İmamköy sakinlerinin yanı sıra; çevre halkı ve Uğur Derin Dondurucu, Kaltun Madencilik, Mikroman Madencilik, Essan ile çevrede faaliyet gösteren diğer firmaların personelleri katıldı.Lojistik merkezinin bahçesinde verilen iftar yemeğinde 500'e yakın konuk oruçlarını açarak iftar yaptı.


ŞİMDİ YARALARIMIZI SARMA VAKTİ

İftar yemeğini 4'üncü kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın, “Ramazan ayını, insanların yardımlaşma, birliktelik ve barışın olduğu bir ay olarak idrak etmeliyiz. Ramazanlar tüm zamanlardan daha fazla ziyaretlerin yapıldığı, dostların hatırlandığı ve kırgınlıkların olmadığı günlerdir. Ülke olarak zor günlerden geçtik ve şimdi yaralarımızı sarma zamanı. Bu mübarek Ramazan gününde insanlarımız ve çalışanlarımızla beraber olup maneviyatımızı paylaşmak çok güzel. Tüm islam aleminin Ramazan'ının mübarek olmasını dilerim” diye konuştu.

BÖLGE HALKINDAN YOĞUN İLGİ

Günaydın Group İmamköy Lojistik Merkezi Yöneticisi Adnan Canlı ise düzenledikleri iftara katılan herkese teşekkür etti.İmamköy Lojistik Merkezi'nin kurulmasıyla birlikte çevre halkı için yeni istihdam olanakları yarattıklarını kaydeden Canlı, bölge halkıyla güzel bir uyum yakaladıklarını ve hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.