Başkan Günaydın’dan Başkan Tekin’e Kayseri tavsiyesi

Başkan Günaydın’dan Başkan Tekin’e Kayseri tavsiyesi

Parti toplantısı için Kayseri’ye giden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e tavsiyede bulunan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Kayseri sokaklarında gezerken Torbalı’yı hatırlasın” dedi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, parti toplantısı için Kayseri’ye gitti. Burada CHP’li belediye başkanları ile beraber esnaf ziyaretleri de yapan Tekin’e, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’dan bir tavsiye geldi. Kayseri’de AK Belediyeciliğin olduğunu hatırlatan Günaydın, “Sayın Mithat Tekin’e tavsiyem Kayseri sokaklarında dolaşırken belediyeciliğin nasıl yapıldığını görüp bir de Torbalı’yı hatırlasın. Bir şehir nasıl yönetilir bunun en güzel örneklerinden birini AK Belediyeciliğin olduğu Kayseri’de görebilir. Bir de üç yıldır köstebek yuvasına dönen Torbalı’yı hatırlayıp bir kıyaslama yapsın. Sonra da elini vicdanına koyup şu soruya yanıt versin, Türkiye’de CHP belediyeciliği AK Belediyecilikle yarışabilir mi” dedi.

d0327e49-f11c-450b-8463-e4f9d18da0d5.jpg

TORBALI ESNAFINI DA ZİYARET ETSİN

Torbalı’nın belediyecilik konusunda içler acısı bir halde olduğunu hatırlatan Günaydın, “Torbalı’nın sokakları ortada, hizmete dair ortada hiçbir şey yok, vatandaş şikayetçi, belediye çalışmıyor! Böyle bir ortamda sayın Mithat Tekin parti toplantısı için Kayseri’ye gidiyor. Merak ediyorum orada ne anlatacak? Torbalı’yı hiç mi sormayacaklar? Torbalı’da sokağa çıkacak, esnafın kapısını çalacak yüzü yok ama Kayseri’de esnaf ziyareti yapıyor. Kendisine tavsiyem Torbalı’ya döndüğünde belediye şirketinden maaşa bağladığı meclis üyeleri ile beraber Torbalı’da da bir esnaf ziyareti gerçekleştirsin. Torbalı halkının, esnafının da sorunları dertlerini dinlesin” dedi.

79cef1a5-2bf3-4163-91eb-e1ff9a76f1be.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.