Güncelleme tepki çekti, Twitter geri adım attı

Güncelleme tepki çekti, Twitter geri adım attı

Twitter’ı açar açmaz ana sayfada varsayılan olarak en son tweetleri görmek isteyenlerden, kronolojik sıralama seçeneğini kaldırılması tepki geldi. Twitter ise geri adım attı.

Sosyal medya devi Twitter, varsayılan olarak kullanılan kronolojik sıralama seçeneğini kaldırmış, kullanıcılar istese de istemese de popüler tweetleri önce görmeye başlamışlardı. Şirket, tweetleri “en son” ve “popüler” olmak üzere iki farklı sekmeye ayırmıştı. Kullanıcılardan ise bu duruma tepki geldi. “Gönderileri kronolojik sırayla görmek için her seferinde sağa mı kaydıracağız?” sözleriyle şirketi eleştiren kullanıcılar bu deneyimin sinir bozucu olduğunu söylediler. Twitter ise geri adım attı.

twitter-kronolojik-siralama-geri-getirdi-1.webp

Twitter kronolojik sıralamayı geri getirdi

Kullanıcılardan gelen tepkiler üzerine varsayılan olarak kronolojik sıralama özelliğini Twitter uygulamasına geri getirdi. Twitter tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sizi duyduk. Bazılarınız her zaman, önce en son tweetleri görmek istiyor. Diğer seçenekleri araştırmaya devam ederken, zaman çizelgesini geri aldık ve sekmeli deneyimi şimdilik kaldırdık."

media-media-ffee3698-7fcc-49aa-b674-901242860093-16x9-1024.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.