Günde 1 tanesi cinsel performansı ateşliyor!

Günde 1 tanesi cinsel performansı ateşliyor!

Araştırmaya göre hem kadınlarda hem erkeklerde kaliteli ve hareketli cinsellik için...

Elmanın sağlığımıza sayısız faydalar sağladığını artık hepimiz biliyoruz. Peki, günde sadece 1 tane elma tüketmenin cinselliğe gözle görülür şekilde faydalar sağladığını daha önce hiç duymuş muydunuz? Yapılan araştırmalar ve deneyler elmanın cinselliğe oldukça iyi geldiğini açıklar durumda.


Diş eti hastalıklarını önleme, baş ağrısını giderme, kanserle savaşma ve bağışıklık sistemini güçlendirme gibi elmanın sağlığımız açısından birçok faydası bulunuyor. 


Yapılan araştırmalar ve deneyler sonucunda kırmızı elmanın cinselliğe faydası olduğu ortaya çıktı.  Söylenenlere göre günde 1 tane elma tüketen kadınlarda ve erkeklerde elma yemeyenlere göre daha hareketli ve kaliteli oluyormuş. İşte yapılan araştırmaların detayları;


Psikolojik tedavi görmeyen ve cinsel hastalığı olmayan 18-43 yaş aralığındaki 781 İtalyan kadın katılımcıyla gerçekleştirilen ankette 781 kadın, her gün düzenli olarak  her gün bir tane  elma verilmiş.

Elma tüketenler ve tüketmeyenleri kendi aralarında ayıran anket sonucuna göre her iki gruba da orgazm olma oranları, seks sıklığı, fonksiyonları, fizyolojik yeterlilikleri ve genel tatminleri üzerine sorular sorulmuş.

Yapılan deney sonucu bir hayli şaşırtıcı!
 

Elmanın içerisindeki phlorizin maddesi sekse olan katkının en önemli faktörü. Buna göre düzenli ve ağırlıklı olarak kırmızı elma yiyen kadınlar, mükemmel bir cinsel hayata merhaba diyebilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.