Gündoğdu Rotary’den “Denizler ve Kadınlar” Resim Sergisi

Gündoğdu Rotary’den “Denizler ve Kadınlar” Resim Sergisi

Gündoğdu Rotary Kulübü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü İzmir Ticaret Odası Sergi Salonunda açtığı “Denizler ve Kadınlar” konulu yağlı boya resim sergisi ile kutladı.

Uluslararası Rotary 2440. Bölgeye bağlı Gündoğdu Rotary Kulübü bölgenin “Yaşam Boyu Öğrenimde Fırsat Eşitliği” dönem temasına destek olmak üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde geliri kız çocuklarının eğitimine bağışlanmak üzere resim sergisi açtı. Ressam Hülya Yüksel ve Ayşe Kahriman Köseoğlu’nun tuval ve tahta üzerine yapmış olduğu Denizler ve Kadınlar konulu yağlı boya resim sergisinin açılışı İzmir Ticaret Odası sergi salonunda gerçekleşti.
 

Ankara’lı Kadın Ressamlar’dan İzmir’li kız çocuklarının eğitimine destek
 

Gündoğdu Rotary Kulübü üyelerinin yoğun katılım gösterdiği sergide konuşan Kulüp Başkanı Ercan Çelikkaya, “ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde kendileri Ankara’lı olan iki kadın ressamımız, İzmir’de Denizler ve Kadınlar konulu bir sergi açarak kız çocuklarının eğitimine destek oldular. İçinde pek çok faydayı birden barındıran bu sergiyi açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Katılan, katkı koyan, destek veren herkese kulübüm adına çok ediyorum” şeklinde konuştu.


“Denizler ve Kadınlar” konulu yağlı boya resim sergisi 15 Mart tarihine kadar İzmir Ticaret Odası Sergi Salonunda Sanatseverleri ağırlayacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.