Gupse Özay'ın Görümcesi'ne Gala Yapıldı

Gupse Özay'ın Görümcesi'ne Gala Yapıldı

Gupse Özay'ın çifte mutluluğu

BKM yapımı 'Görümce' filminin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti. Galaya katılanlar arasında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Akbağ, Barış Arduç, Esra Erol, Ali Sunal, Sarp Apak, Özge Özpirinçci ve Tuvana Türkay gibi ünlü isimler vardı.

Gösterim öncesinde filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, başrol oyuncuları Gupse Özay, Eda Ece, Buğra Gülsoy ve filmin tüm oyuncuları gazetecilerin karşısına çıktı.

"MÜTEVAZI OLAMAYACAĞIM FİLMİM ÇOK KOMİK"

Filmin hem senaristi, hem de başrolü olan Gupse Özay şöyle konuştu: "Mütevazılık yapamayacağım, film çok komik. O kadar eğlendik ki, bu ne kadar filme yansıdı bilmiyoruz." Buğra Gülsoy ise filmi şu cümlelerle özetledi: "Aslında görümce olmak istemeyen bir görümcenin hikayesi bu."

Eda Ece, çekimler sırasında Gupse Özay'la olan ilişkilerini şöyle dile getirdi: "Ben çok çektim bu görümceden..."

İşte geceden notlar: 

PROJE VAR AMA FİYATTA ANLAŞAMADIK'

Yılmaz Erdoğan, film hakkında şunları söyledi: "Gupse'yi hem insan olarak, hem komedyen olarak çok seviyorum. Gupse sadece bir komedi oyuncusu değil, liderlik vasfı olan bir arkadaşımız. Üretiyor, yazıyor ve oynuyor. Yani çok doğru yolda ilerliyor." Ardından Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Tarık Ünlüoğlu ile fotoğraf çektirdi. Cem Yılmaz'ın, "Ben olsam bu çektiğiniz fotoğrafın altına yeni bir proje geliyor" yazarım demesiyle kahkahalar havada uçuştu. Tarık Ünlüoğlu, "Proje gelecek de fiyatta anlaşamadık" diyerek güldürdü.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.