Gür Saçlı Bebek Ünlü Olduktan Sonra...

Gür Saçlı Bebek Ünlü Olduktan Sonra...

Ünlü olduktan sonra çok fazla rağbet gören Junior Cox-Noon fenomen oldu!

İngiltere'de 10 haftalık olmasına rağmen olağanüstü gürlükteki saçlarıyla dikkat çeken Junior Cox-Noon kısa sürede internet ve sosyal medya fenomeni oldu

Her şey İngiltere'nin Brighton bölgesinde yaşayan Chelsea Noon isimli kadının, 10 haftalık bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasıyla başladı.

 Dünyanın en gür saçlı bebeği
Ardından İngiliz tabloit gazetesi Mirror, Junior Cox-Noon isimli bebeğin fotoğrafını internet sitesine taşıdı. Sevimli bebeğin bu denli ilgi görmesinin sebebi, gür saçları. Kısa süre içinde tüm dünyanın tanıdığı Junior Cox'a "saç bebek" ve "ayıcık bebek" lakabı takıldı.

Anne Chelsea, "Daha önceleri alışverişe çıktığımda işim en fazla 40 dakikada bitiyordu. Ancak artık Junior Cox'a ilgi o kadar yoğun oluyor ki, alışverişimi iki saatte tamamlayabilirsem mutlu oluyorum. Herkes saçlarını seviyor. Fotoğraf çektiriyor. Junior da aslında halinden memnun" dedi.

SAÇLARINI KURUTMAK ÇOK ZOR
32 yaşındaki anne Chelsea, "İki çocuğum daha var, ama onların saçları böyle değil. Junior'ın saçlarını kestirmeyi düşünmüyorum. Bakalım daha fazla uzadığında nasıl olacaklar.

Şimdiye kadar saçlarının döküldüğünü de hiç görmedim. En büyük zorluğu ise tabii ki banyodan sonra yaşıyoruz. Saçlarını kurutmak çok zaman alıyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.