Gürbey İleri, küçük hayranlarının meleği oldu

Gürbey İleri, küçük hayranlarının meleği oldu

Anlamlı projeye ünlü oyuncudan destek geldi.

Minik ve küçük melekler “bir dileğim var” dediler, hayranı oldukları ünlü isimlerle podyuma çıktılar. 

“Bir dileğim var” projesi kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda, TÜREV Türkiye engelliler vakfı tarafından katılımı sağlanan, zihinsel engelli ve down sendromlu çocukların hayali için, birbirinden ünlü isim defilede araya gelerek, çocuklarla birlikte podyuma çıktılar. 

Miniklerin çağrısına sessiz kalmayarak, Wyndham Grand Kalamış Marina otelde çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla bir araya gelen ünlüler, zihinsel engelli ve down sendromlu çocukların ellerinden tutarak podyumda yürüdüler. 

MİNİK MELEKLERİN, MELEĞİ OLDU…

Down sendromlu ve zihinsel engelli çocukların, istedikleri bir ünlüyle defile yapma hayallerini gerçekleştirdikleri organizasyonda, defile öncesi ve defile sonrasında çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Gürbey İleri tüm çocukların meleği haline geldi. Büyük ilgi gören bu anlamlı defilede Gürbey İlerinin çocuklarla olan yakınlığı ise, defileye gelen herkesi duygulandırdı. Çocuklar tarafından sevgi çemberine alınan “Sevda kuşun kanadında” dizisinin başrol oyuncusu Gürbey İleri, çocukların kendisine olan ilgisinden dolayı oldukça duygusal anlar yaşadı. Çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Gürbey İleri; “Masum dileklerin hepsi gerçek oldu. Bir meleğin dileğini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.” dedi.

Zihinsel engelli ve down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek onların hayalini gerçekleştirmenin kendisine büyük bir mutluluk verdiğini ve kendisini onlarla yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyleyen Gürbey İleri düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti. "Herkesin günlük hayatı içinde yaşama hakkı var en çokta engelli kardeşlerimizin. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için atılacak adım bizim görevimizdir. Engelli olmak eksik olmak değil daha duyarlılık gerektiren bir durumdur. Hele down sendromlu kardeşlerimizin eksiklikleri yok aksine fazlası var. Biliyorsunuz down sendromu sıradan insanlarda 46 olan kromozom sayısının 1 fazla olmasından kaynaklanır. Hepsini çok seviyoruz ve sevginin ötesinde atılacak her adımda onların yanındayız.”

Büyük ilgi gören geceye destek veren ünlüler arasında Çağla Şikel, Derya Uluğ, Gürbey ileri, Sema Şimşek, Cansel Elçin, Alper Kul, Zeynep Sever Demirel, Müjde Uzman, Pelin Akil, Bennu Yıldırımlar, Barış Kıralioğlu, Levent Ülgen, Tuvana Turkay, Hakan Vanlı, Hasan Yalnızoğlu, Didem Balçın, Çağdaş Suseven ve Özgün yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.