Gürer, vatandaşların sorunlarını dinledi!

Gürer, vatandaşların sorunlarını dinledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çamardı ilçesinde esnaf ve kahvelerde vatandaşın sorunlarını dinledi.

Gürer görüştüğü her esnaf ve Vatandaşın ilk anlattığı sorun elektrik faturaları oldu. CHP Çamardı İlçe Başkanı Tahir Tuncer, İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yıldız ve Niğde Merkez Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan ile ilçe merkezinde kahvehaneleri ve esnafı ayrı ayrı ziyaret etti.

VATANDAŞ İNDİRİM BEKLİYOR

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer dert yanan vatandaşlar bu böyle gitmez elektrik faturaları ödenecek gibi değil. Gelirimize göre elektrik hepimizi çarptı. İktidar mutlaka zamları geri almalıdır” diye konuştular. Esnaflar özellikle elektrikli dolap kullananlarda hadi ampulu kapattık karanlıkta dükkan açtık diyelim ama hava durumuna göre belli Gıda ürünlerinde soğukluk değerinde olması gereken ürünler için buzdolabı çalıştırıyoruz .Et, tavuk, günlük süt vb ürünler için elektrik zorunlu tüketiyoruz. Yılbaşında elektrik zamları faturaya yansıyınca gözümüz açıldı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu kadar beklemiyorduk” diye konuştular.

-002.jpg

CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer Çamardı ilçemizde yılbaşından önce geldiğimde en önemli sorun hayvan yemlerinde fiyat arayışı, fahiş gübre fiyatları idi bu kere ağzını açan elektrik faturası ile söze başlıyor bu kadarda olmaz nasıl geçireceğimizi düşünüyoruz. Bu durumda zamlar geri alınmazsa elektrik kullanamaz duruma düşeceğiz diye dert anlattılar. Emekli ve sabit geliri olanlar giderlerini kıstığını ancak zorunlu tüketilen elektrik zamanı ile şok olduğunu söyledikleri ifade eden CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer kamera konuşun dediğimde başımıza bir iş gelir korkusunu ifade ediyorlar. Bu durum sürerse ne yapacaksınız dediğinde ise sandık bir gelsin göreceksin. Bize bu zamları reva görüp konuşmaya zorlanır duruma düşürenler sonu sandıkta nasıl gelecek hep beraber göreceğiz diye konuşuyorlar. Vatandaş sandığın çözüm olduğunu düşünüyor. Siz Sandığı ortaya getirin yıllardır AKP diyen seçmen ne yapacak tanık olacaksınız .Bu zamlarla nasıl geçim olacak ekim dikim ulaşım koşullarında artışın yanında her esnaf ve hane elektrik faturası ile kendine geldi ne oluyor bu kadarda olmaz demeye başlamışlar “ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.