Gürtat 21. Şubesiyle Mavişehir’de açtı!

Gürtat 21. Şubesiyle Mavişehir’de açtı!

Gürtat’ın en yeni şubesi Mavişehir’de açıldı. Gürtat’ın 21. şubesi olan Mavişehir Gürtat Plus Mağazası açılışına davetliler ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışta vatandaşlar hem mağazayı gezdi hem de alışveriş yaptı. 

Yeni mağazalarıyla ilgili açıklama yapan Gürtat Genel Müdürü Yaşar Özel, “Mavişehir şubemiz 4. Plus mağazamız ve aynı zamanda 21. şubemiz. Gitgide bizde plus işini öğreniyoruz. Yine her zaman olduğu gibi müşterilerimize en taze meyve ve sebzeleri, en iyi dinlendirilmiş olgunlaştırılmış lezzetli peynirleri ve diğer şarküteri ürünlerini burada sunmaya devam ediyoruz.  Mavişehir’in en uygun konumunda yer alan mağazamızla ve edindiğimiz tecrübemizle müşterilerimiz çok daha iyi bir hizmet kalitesiyle karşılaşacaklar. Mümkün olan en doğru fiyatla en uygun ürünü almaya devam edecekler.” 

gurtat14-(1).jpg

ATAKENT VE GAZİEMİR ŞUBELERİ GELİYOR

“Yeni şube hedeflerimiz var. Mavişehir ve Gaziemir’de yeni şubelerimiz açılacak. Yılda 10 şube hedefimizi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu

Gürtat Genel Müdür Yardımcısı Savaş Sarı, “17 standart mağazanın yanında 4 mağazamızı da Gürtat Plus olarak açtık. Çok yakında iki yerde daha Plus mağazası açmayı planlıyoruz. Gürtat hızla büyümeye devam ediyor. Hizmet alanını da ürün gamını da geliştirmeye devam ediyor. İzmir genelinde müşterilerimizle kurduğumuz ilişkilerimizden gayet memnunuz. Karşılıklı bir güven oluştu. Bu güveni daha da pekiştirmeye çalışıyoruz.”

CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ’LE STRATEJİK ORTAKLIK

“Şu anda Can Kardeşler Kuruyemiş firmasıyla yaptığımız stratejik ortaklığımızın yanında manav hizmetimizde plus mağazalarımızda yer alıyor. Artık şubelerimize gelen müşterilerimiz çok geniş bir ürün portföyü ile karşı karşıya geliyorlar. Temel gıda ile ilgili ihtiyaçlarının çok büyük bir kısmını Gürtat’tan karşılayabiliyorlar.” 

gurtat17.jpg

ÜRÜNLERİMİZİN ÇOĞU KENDİ FABRİKALARIMIZDA ÜRETİLİYOR

“Türkiye’nin çeşitli yörelerinden özenle seçtiğimiz doğal organik ürünlerin yanı sıra sütte, yoğurtta, süt ürünlerinde, peynirde, sucukta vs. birçok üründe imalatçı konumundayız. Yani direk tezgahlarımıza koyduğumuz ürünlerin pek çoğunu kendi fabrikalarımızda kendi üretim tesislerimizde hijyenik doğal standartlara kanunlara nizamlara tüm uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretiyoruz. Bu bizi geleceğe güvenle bakma noktasında daha da ileriye taşıyacak.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.