Güvercinlik ve Ortaköy’ün Yolları da Yenileniyor

Güvercinlik ve Ortaköy’ün Yolları da Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde, altyapıları yenilenen Güvercinlik ve Ortaköy Mahalleleri, son olarak kilit parke taşı döşendi..

Mahallelerde yapılan çalışmaları inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşa hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde yürütülen altyapı ve üstyapı yatırımları kapsamında Kula’nın merkezden uzak mahallerine hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, sondaj çalışması, 2 bin 200 metre kanalizasyon hattı şebekesi döşenerek altyapısı yenilenen Ortaköy Mahallesi ile dere ıslahı, 4 bin 300 metre içme suyu şebekesi, 5 bin metre kanalizasyon hattı tamamlanan Güvercinlik Mahallesi son yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarıyla ferah ve modern bir görünüme kavuşuyor. Sona gelinen üstyapı çalışmaları yerinde görmek için Güvercinlik ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışma noktalarında incelemelerde bulundu. Başkan Tosun’a mahalle ziyaretlerinde MASKİ İlçe Şefi Adem Zobudoğuş, Güvercinlik Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz, Ortaköy Mahalle Muhtarı Nafiz Tunca eşlik etti. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Tosun, sona gelinen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Güvercinlik ve Ortaköy’de yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri, bu zamana kadar hiç görmedikleri hizmetlerin gelmesinde büyük emekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti.
Emeği Geçen Herkesten Allah Razı Olsun
Güvercinlik Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz, “Yıllardır arayıp da bulamadığımız hizmetlerin tamamlanıyor olmasını görmek bizleri memnun ediyor. Dere ıslahı ile yağışlı havalarda yaşadığımız su baskını sorunu çözüldü. Yenilenen altyapımızın ardından şimdide mahalle içi yollarımız kilit parke taş ile döşendi. Yapılan hizmetleri görünce insan gerçekten diyecek bir şey bulamıyor. Emeği geçen, vesile olan herkesten Allah razı olsun” dedi.
 

Aklımızdan Geçmeyen Hizmetler Ayağımıza Geldi
 

Mahallede yürütülen üstyapı çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Ortaköy Mahalle Muhtarı Nafiz Tunca, “Öncelikle mahallemizde yürüttüğü çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediyemize, MASKİ’ye ve Kula Belediyemize teşekkür ederim. Mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlandı, kilit parke taş döşemesinde sona gelindi. Aklımızdan geçmeyen hizmetler ayağımıza geldi. Mahallemizde çok güzel çalışmalar yürütüldü ve yürütülmeye devam ediyor. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Başkan Tosun; “Vatandaşımıza Hizmet Etmekten Mutluluk Duyuyoruz”
 

Kula’nın merkezden uzak mahallelerine hizmet atağı kapsamında çalışma yürütülen Ortaköy ve Güvercinlik Mahallelerini ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Tosun; “Kula ilçe merkezinde yaptığımız hizmetlerin yanı sıra yıllardır hizmet alamamış merkezden uzak mahallelerimize hizmet götürebilmek adına tüm gayretimizle çalışıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ ve Kula Belediyemiz işbirliğinde 10 Mahallemize daha yeni hizmetler götüreceğiz. Mahallerimizde önce eksikliği hissedilen altyapı çalışmalarını yapıyor daha sonra üstyapıyı yeniliyoruz.  Güvercinlik ve Ortaköy Mahallelerimiz de çalışmaları tamamlıyoruz. Burada yaşayan hemşerilerimizin mutlu olması bizim mutluluğumuzdur, gücümüzdür. Çalışmalarımızda desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.